23.11.2019.

Jakirović: Tri boda se pamte

Jakirović: Tri boda se pamte Teško da će se utakmica protiv Varaždina pamtiti po igri, ali najvažnije je ionako da su tri boda ostala u Velikoj Gorici. Prvo poluvrijeme proteklo je uz nekoliko polušansi s obje strane, ali bez učinka. Viđenim nije bio zadovoljan ni trener Jakirović, ali složio se da dojam nije najbitniji.

-Bilo je utakmica di smo igrali stvarno dobro, pa smo izgubili... Prvo poluvrijeme nismo radili ništa od onog što smo dogovorili. Falilo je tu energije, duela i čvrstine tako da smo dobro prošli u tom prvom dijelu. Nije tu bilo nekih šansi, ali nismo kontrolirali ono što sam htio.

Tek u 57. minuti Gorica je iskoristila šansu i prešla u vodstvo. Lovrić je primio loptu s lijeve strane, poslao ju na vrh peterca, a Cherif ju je nekako od prečke poslao u gol. Bilo je to desetak minuta nakon druge izmjene u momčadi Gorice, jer je ona prva promijenila trenerove planove. Već u 10. minuti igru je zbog ozljede napustio Ćelić, Marina se vratio u obranu, a na njegovo mjesto Jakirović je uveo Babeca.

-Poremetile su nas dvije prirodne izmjene, ali smo na kraju ipak uspjeli zabiti gol. Sve ono što se pamti iz ove utakmice su ta tri boda, zaključio je trener Jakirović.
 
Vrh