Zahtjevi i medijske aktivnosti

INTERVJUI I MEDIJSKE AKTIVNOSTI

Sve zahtjeve za pojedinačne intervjue s igračima, stručnim stožerom seniora te trenerima, igračima, drugim članovima nogometne škole HNK Gorica i svim ostalim zaposlenicima kluba, potrebno je uputiti na press@hnk-gorica.hr.
Zahtjev mora sadržavati temu i formu intervjua te ime redakcije. Svi navedeni članovi kluba moraju imati odobrenje kluba za željene intervjue, koji mogu biti obavljeni uživo, telefonski ili pisanim putem.

Za sve ostale medijske i marketinške aktivnosti koje uključuju igrače Gorice (seniore i igrače iz nogometne škole), stručni stožer i sve ostale zaposlenike kluba potrebno je poslati upit na navedenu e-mail adresu. Isto se odnosi i za snimanje foto i video sadržaja s treninga. Zahtjeve je potrebno poslati barem dva dana ranije prije željene aktivnosti sa svim konkretnim informacijama.

IZJAVE
Na press@hnk-gorica.hr možete zatražiti izjavu trenera, igrača ili vodstva kluba. Ako se radi o izjavama uoči i nakon utakmice, molimo zainteresirane predstavnike medija da izjave zatraže najkasnije dan ranije.

MAILING LISTA
Ako želite primati novosti vezane uz događanja i aktivnosti HNK Gorica, možete nam poslati zahtjev na e-mail adresu press@hnk-gorica.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu, a na isti mail nas možete infomirati ako više ne želite dobivati novosti vezane uz naš klub.

AKREDITACIJE
Sve informacije o akreditacijama za medije (foto i press) potražite ovdje.

AUTORSKO PRAVO
Korištenje službenog sadržaja i fotografija partnerske foto agencije Pixsell sa službenih profila HNK Gorica nije dozvoljeno bez pisane suglasnosti HNK Gorica ili foto agencije Pixsell. Sve preuzete fotografije kod objave u medijima moraju biti potpisane (autor i izvor fotografije).  Svako neovlašteno korištenje je kršenje autorskih prava i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.

Vrh