Zahtjevi i medijske aktivnosti

INTERVJUI I MEDIJSKE AKTIVNOSTI

Sve zahtjeve za pojedinačne intervjue s igračima, stručnim stožerom seniora te trenerima, igračima, drugim članovima nogometne škole HNK Gorica i svim ostalim zaposlenicima kluba, potrebno je uputiti na press@hnk-gorica.hr. Zahtjev mora sadržavati temu i formu intervjua te ime redakcije. Svi navedeni članovi kluba moraju imati odobrenje kluba za željene intervjue, koji mogu biti obavljeni uživo, telefonski ili pisanim putem. Svi intervjui za pisane medije trebaju proći proces autorizacije od strane kluba.

Za sve ostale medijske i marketinške aktivnosti koje uključuju igrače Gorice (seniore i igrače iz nogometne škole), stručni stožer i sve ostale zaposlenike kluba potrebno je poslati upit na navedenu e-mail adresu. Isto se odnosi i za snimanje foto i video sadržaja s treninga. Zahtjeve je potrebno poslati barem dva dana ranije prije željene aktivnosti sa svim konkretnim informacijama.

IZJAVE

Na press@hnk-gorica.hr možete zatražiti izjavu trenera, igrača ili vodstva kluba. Ako se radi o izjavama uoči i nakon utakmice, molimo zainteresirane predstavnike medija da izjave zatraže najkasnije dan ranije.

MAILING LISTA

Ako želite primati novosti vezane uz događanja i aktivnosti HNK Gorica, molimo da se prijavite na mail press@hnk-gorica.hr kako bismo Vas dodali na mailing listu, a na isti mail nas možete infomirati ako više ne želite dobivati novosti vezane uz klub.

AKREDITACIJE

Sve informacije o akreditacijama za medije (foto i press) potražite ovdje.

AUTORSKO PRAVO

Korištenje službenog sadržaja i fotografija partnerske foto agencije Pixsell sa službenih profila HNK Gorica nije dozvoljeno bez pisane suglasnosti HNK Gorica. Sve preuzete fotografije kod objave u medijima moraju biti potpisane (autor i izvor fotografije).  Svako neovlašteno korištenje je kršenje autorskih prava i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja. 
 

Vrh