Godišnje ulaznice

Godišnje ulaznice Osiguraj svoje mjesto na tribini klikom na ulaznice.hr. Sve informacije o prodaji godišnjih ulaznica i uvjetima za ulazak na stadion pročitajte ovdje.

Cijene godišnjih ulaznica:

Sektori A1 i B1 - 400,00 Kn
Sektori A2, B2, A3, B3 - 250,00 Kn

Vlasnici godišnjih ulaznica mogu ih iskoristiti za sve domaće utakmice Hrvatski Telekom Prve lige kao i za utakmice Hrvatskog nogometnog kupa koje će se igrati na Gradskom stadionu Velika Gorica.

Prodajna mjesta:

  • Online na ulaznice.hr 
  • Fan point (Kolodvorska 36A, Velika Gorica) 
Radno vrijeme Fan pointa: od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati

Žene, djeca i osobe starije od 65 godina imaju popust na godišnju ulaznicu od 50% (isključivo na prodajnom mjestu - Fan point) Kupci godišnjih ulaznica će naknadno biti obaviješteni o preuzimanju gotovih ulaznica.

Prema trenutnim Odlukama i epidemiološkim mjerama, HNK Gorica omogućava pun kapacitet stadiona za sezonu 2021./22., uz uvjet da svaki vlasnik godišnje ulaznice ili pojedinačne ulaznice prilikom ulaska na stadion mora predočiti EU digitalnu COVID potvrdu u tiskanom ili printanom obliku, kao i osobni dokument. 

Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​

U slučaju da zbog epidemioloških mjera Odlukom Stožera civilne zaštite bude zabranjeno prisustvo gledatelja, HNK Gorica se ne obvezuje na novčanu naknadu za kupljene godišnje ulaznice.
Vrh