23.11.2019.

Jakirović: Tri boda se pamte

Jakirović: Tri boda se pamte Teško da će se utakmica protiv Varaždina pamtiti po igri, ali najvažnije je ionako da su tri boda ostala u Velikoj Gorici. Prvo poluvrijeme proteklo je uz nekoliko polušansi s obje strane, ali bez učinka. Viđenim nije bio zadovoljan ni trener Jakirović, ali složio se da dojam nije najbitniji.

-Bilo je utakmica di smo igrali stvarno dobro, pa smo izgubili... Prvo poluvrijeme nismo radili ništa od onog što smo dogovorili. Falilo je tu energije, duela i čvrstine tako da smo dobro prošli u tom prvom dijelu. Nije tu bilo nekih šansi, ali nismo kontrolirali ono što sam htio.

Tek u 57. minuti Gorica je iskoristila šansu i prešla u vodstvo. Lovrić je primio loptu s lijeve strane, poslao ju na vrh peterca, a Cherif ju je nekako od prečke poslao u gol. Bilo je to desetak minuta nakon druge izmjene u momčadi Gorice, jer je ona prva promijenila trenerove planove. Već u 10. minuti igru je zbog ozljede napustio Ćelić, Marina se vratio u obranu, a na njegovo mjesto Jakirović je uveo Babeca.

-Poremetile su nas dvije prirodne izmjene, ali smo na kraju ipak uspjeli zabiti gol. Sve ono što se pamti iz ove utakmice su ta tri boda, zaključio je trener Jakirović.