12.08.2023.

Zvonimir Josić potpisao novi stipendijski ugovor

Zvonimir Josić potpisao novi stipendijski ugovor Nakon što je potpis na novi trogodišnji stipendijski ugovor s klubom stavio Lovro Nezirović, isto je učinio i mladi 16-godišnji branič Zvonimir Josić.

- Prije svega želim zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju, a ja ću dati sve od sebe da ga opravdam. Sretan sam i motiviran za još jači rad - rekao je Josić, koji je na našem Gradskom stadionu započeo svoj nogometni put.

- U Gorici sam već 11 godina, prošao sam sve selekcije i nadam se da ću uspjeti do krajnjeg cilja, a to je seniorski nogomet u HNL-u za svoj klub. Uz taj moj osobni cilj, imam i jedan za cijelu ekipu - da ostvarimo povijesni uspjeh. 
Josić je sa seniorima odradio ljetne pripreme, a dok čeka službeni debi za prvu ekipu, nastupat će za juniore u Prvoj NL. 

- Bile su mi to prve pripreme sa seniorima, jedno predivno iskustvo. Naravno, moram zahvaliti treneru Željku Sopiću i stručnom stožeru na pruženoj prilici u prijateljskim utakmicama. Nadam se prvenstvenom debiju ove sezone, a na meni je da to svojim radom zaslužim. Suigrači su me odlično prihvatili od početka i od njih mogu puno naučiti - rekao je Josić pa se okrenuo ciljevima s juniorskom ekipom, koja je prošlu sezonu zaključila na četvrtom mjestu:

- Nadam se dobroj sezoni i da ju završimo u samom vrhu, a ako ne i više, da ponovimo prošlogodišnji uspjeh. Zajedno smo izborili i ulazak kadeta u Prvu NL prije godinu dana tako da se jako dobro poznajemo - istaknuo je.
Vrh