29.09.2023.

'Želimo zadržati kvalitetan niz i u sljedećem kolu'

'Želimo zadržati kvalitetan niz i u sljedećem kolu' Momčad Gorice iza sebe ima četiri uzastopne pobjede, tri u prvenstvu i posljednju u Kupu koji se igrao ove srijede. Plasmanom u osminu finala, Goričani su ispunili svoj prvi ovotjedni cilj, a novi izazov slijedi ove subote kada će se za bodove boriti u gostima kod Varaždina.

- Očekujem sličnu, ako ne i težu utakmicu od one protiv Istre. Varaždin izgleda jako dobro kao momčad, teže igri, što je također i moja filozofija. Apsolutno smatram da je njihov najveći plus taj momčadski aspekt u koji vrlo dobro uklapaju individualnu kvalitetu - govorio je trener Jeličić na konferenciji za medije. 

Uoči susreta 10. kola SuperSport HNL-a, Gorica se nalazi na četvrtoj poziciji na tablici s 15 bodova dok je Varaždin šesti s četiri boda manje. U posljednjem kolu Varaždin je remizirao s Osijekom (1-1) na Opus Areni, a Gorica je upisala pobjedu na Aldo Drosini kod Istre 1961 (0-1).

Aktualnu sezonu otvorili smo protiv Varaždina na domaćem terenu, a susret je završio bez pobjednika. S obzirom na prikazanoj igri, posebice u prvom poluvremenu, ostaje žal što u toj utakmici nismo uzeli puni plijen.

- Sada imamo drugu šansu da još jednom pokažemo kvalitetnu igru i da ovaj put budemo još uspješniji - istaknuo je kapetan Filip Mrzljak.

Vrh