26.06.2020.

Započela online prodaja ulaznica za utakmicu protiv Hajduka

Započela online prodaja ulaznica za utakmicu protiv Hajduka U utorak, 30. lipnja u 21:05 sati, nogometaši Gorice će na Gradskom stadionu dočekati momčad Hajduka. Ulaznice za prvenstveni dvoboj 32. kola moguće je kupiti u online pretprodaji i na blagajnama na dan utakmice.

ONLINE PRETPRODAJA ULAZNICA

Klikom na http://ulaznice.hr/r/HNK_Gorica po cijeni od 30,00 kn za tribinu Zapad i 40,00 kn za tribinu Istok (isključivo za gostujuće navijače).

PRODAJA NA DAN UTAKMICA (utorak, 30.06.2020.)

Na dan utakmice ulaznice je moguće kupiti online do 19:00 sati, a nakon toga na blagajnama.

EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Sukladno odluci HZJZ-a omogućen je povratak gledatelja na tribine uz pridržavanje epidemioloških mjera prema kojima gledatelji moraju sjediti na udaljenosti od 1,5 metra. Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju. 

Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost. 

Sve preporuke i mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u pročitajte ovdje.

VAŽNA OBAVIJEST ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

[GODIŠNJE ULAZNICE]

▫️Godišnje ulaznice za utakmicu Gorica - Hajduk vrijede i nije ih potrebno mijenjati za jednokratne ulaznice na dan utakmice
▫️Molimo sve navijače da se pridržavaju preporuka HZJZ-a koje možete pročitati ovdje
Vrh