18.09.2020.

Zajedno do ostvarenja snova: Ugovor produžio i Hrvoje Babec!

Zajedno do ostvarenja snova: Ugovor produžio i Hrvoje Babec! Nakon što je isto učinio Aleksandar Jovičić, novi ugovor s HNK Goricom potpisao je i 21-godišnji vezni igrač Hrvoje Babec. Mladić iz Virovitice vezao se uz Veliku Goricu na još četiri godine.

- Zahvalan sam upravi i cijelom klubu što su mi dali ugovor do 2024. godine, a na meni je da nastavim raditi kao i dosad, da ne posustajem - rekao je Hrvoje pa nastavio:

- Kao dječaku mi je uvijek bio san igrati u prvoj ligi, a Gorica mi je to omogućila. Moji snovi su se ostvarili kad sam zaigrao u Prvoj HNL u goričkom dresu, a novim ugovorom klub je pokazao koliko mi vjeruje. Nadam se da sam i povjerenje koje sam dosad dobivao opravdao na terenu. Ovo je za mene samo još veća motivacija, da još jače radim na treninzima, da se na utakmicama pokazujem u što boljem izdanju.

Hrvoje Babec pojavio se u srpnju prošle godine na pripremama Gorice kao igrač na probi, sa zanimljivim, za ovako mladog igrača neobičnim nogometnim CV-jem. Hrvoje je kao dječak počeo u lokalnom klubu u Virovitici, pa zbog nogometa s obitelji preselio u Osijek i nogometni razvoj nastavio u nogometnoj školi NK Osijeka i Akademiji Krpan&Babić. Preko neuspješne kratke avanture u Belgiji završio je u omladinskoj školi francuskog Metza, gdje je bio kapetan juniorske momčadi. Nakon dvije godine vratio se kući i zaigrao za trećeligaša Vihor iz Jelisavca, iz kojeg je došao u Goricu... 

- Ova avantura u Gorici veliki je korak naprijed u mojoj karijeri, nadam se samo da će potrajati što je duže moguće. Siguran sam da nas čeka još jako puno dobrih stvari, ovo je samo dobar početak - poručio je Babec.

Vrh