21.08.2023.

Vrijeme je za utakmicu na domaćem terenu: Ulaznice u prodaji!

Vrijeme je za utakmicu na domaćem terenu: Ulaznice u prodaji! Nogometaši Gorice se ovog petka vraćaju na domaći teren, a u goste im stiže Slaven Belupo. Ulaznice za utakmicu 6. kola SuperSport HNL-a koja će se igrati od 20:00 sati, u prodaji su po cijeni već od 4 eura.

CIJENE ULAZNICA
Sektori A1, B1 - 7 eura
Sektori A2, B2 - 5 eura
Sektori A3, B3 - 4 eura

CIJENE NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 10 eura
Sektori A2, B2 - 8 eura
Sektori A3, B3 - 6 eura

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u nedjelju u 18:00 sati.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad otvara se u 18:30 sati.

VIP
*U VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. Neprikladnim se smatraju trenirke, kratke hlače, majice bez rukava te otvorena ljetna obuća poput japanka i natikača.

ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 

GODIŠNJE ULAZNICE
Još uvijek su u prodaji i godišnje ulaznice za ovu sezonu koje vrijede za sve domaće utakmice SuperSport HNL-a i utakmice SuperSport Hrvatskog kupa koje će se igrati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici.

Cijene godišnjih ulaznica za sezonu 2023./24.

A1 i B1 – 80 eura
A2 i B2 – 50 eura
A3 i B3 – 35 eura

Popust
Članovi kluba, žene, djeca do 15 godina i stariji od 65 godina prilikom kupnje godišnje ulaznice za sektore A1, B1, A2 ili B2 ostvaruju 20% popusta (vrijedi isključivo prilikom kupnje u Fan pointu).
Za ostvarenje članskog popusta potrebno je predočiti važeću člansku iskaznicu (jedna članska iskaznica vrijedi za popust na jednu godišnju ulaznicu).

Godišnje ulaznice možete kupiti u Fan pointu ili online na ulaznice.hr
Vrh