15.02.2022.

Vratio se Beli: Iyayi Believe Atiemwen opet igrač HNK Gorice!

Vratio se Beli: Iyayi Believe Atiemwen opet igrač HNK Gorice! Tri godine nakon što je napustio naš klub i otišao u GNK Dinamo, 26-godišnji nigerijski napadač Iyayi Believe Atiemwen ponovno je odjenuo dres HNK Gorice! Popularni "Beli" došao je na posudbu do kraja sezone iz GNK Dinama.

- Jako sam sretan što sam ponovno ovdje, u ovom klubu, jedva čekam da krenemo. Imao sam i druge ponude, financijski izdašnije, ali želio sam samo u Goricu. Nisam došao zbog novca, došao sam dati sve od sebe za klub u kojem sam proživio neke od najljepših trenutaka karijere - rekao je Atiemwen nakon fotografiranja u dresu s brojem 80.

U prvom navratu u Goricu je došao u zimu 2018. godine, odigrao je proljeće u kojem je klub izborio ulazak u najviši rang hrvatskog nogometa, kao i prvu polusezonu u prvoligaškom društvu. Vraća se nakon što je upisao 58 nastupa za Dinamo, ali i bio na posudbama u NK Lokomotivi i ciparskoj Omoniji iz Nikoziji, iz koje i dolazi u Goricu.

U prvome mandatu za Goricu je odigrao 30 utakmica i postigao 12 golova, uz četiri asistencije. Neka se nastavi u istom ritmu...

Dobro nam došao natrag, Beli!

Vrh