30.04.2022.

Vodstvo pa poraz: Slaven Belupo - Gorica 2-1

Vodstvo pa poraz: Slaven Belupo - Gorica 2-1 Na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici odigrana je utakmica 33. kola HT Prve lige između NK Slaven Belupa i HNK Gorice.

SLAVEN BELUPO - GORICA 2-1
KOPRIVNICA Gradski stadoion Ivan Kušek Apaš. Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). Pomoćnici: Anto Marić (Zagreb) i Dejan Vuković (Zagreb). Četvrti sudac: Ante Čulina (Zagreb). VAR: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). AVAR: Marjan Tomas (Osijek).
STRIJELCI: 0-1 Babec (19), 1-1 Krstanović (72), 2-1 Božić (81)
SLAVEN BELUPO: Sušak - Božić, Paracki (od 61. Svržnjak), Soldo - Hlevnjak (od 88 Tepšić), Kvržić, Marina, Hoxha (od 88. Liklin) - Brković (od 61. Krstanović), Zvonarek - Crnac (od 61. Zapata). Trener Zoran Zekić
GORICA: Kotarski - Steenvoorden, Šimunović (od 63. Marjanović), Jovičić - Musa (od 37. Mitrović), Golubickas (of 63. Jug), Babec, Keita - Kalik (od 80. Skrbin), Fruk - Cruz (od 46. Stojanovski). Trener Samir Toplak
ŽUTI KARTONI: Hoxha, Zapata, Kvržić (Slaven Belupo), Šimunović, Mitrović, Stojanovski, Kalik (Gorica)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Slaven Belupo - Gorica 2-1

'90+5 VAR poništio gol Slaven Belupa!
 Izašli su domaćini u kontru, lopta je došla lijevo do Zapate, a on je "povaljao" goričku obranu i golmana Kotarskog te poslao loptu u mrežu. Međutim, netko je u ovoj akciji bio u zaleđu...

'90+3 VAR poništio gol Goroice! Iz slobodnog udarca u blizini kornera ubacio je Fruk, glavom na drugu stativu loptu prebacio Jovičić, a na drugoj stativi spreman je bio Babec, za svoj drugi gol u ovoj utakmici.

'90 Igrat će se još dvije minute sudačke nadoknade.

🔁 '88 Dvostruka izmjena kod domaćina, Linklin i Tepšić ušli su umjesto Hoxhe i Hlevnjaka.

'81 GOL! Slaven Belupo vodi 2-1, strijelac je Tomislav Božić. Slobodan udarac na više od 30 metara izveo je Zvonarek, nabacio visoku loptu pred gol, a tamo je Božić bio najviši i glavom loptu poslao u mrežu.

🔁 '80 Vinko Skrbin ušao je umjesto Anthonyja Kalika.

'80 Velika šansa za Goricu! Stojanovski je dugom loptom pronašao Mitrovića desno pa odjurio u sredinu i dočekao idealan centaršut. Pucao je glavom iz odlične pozicije, no lopta je otišla pokraj gola.

'77 Ponovno sjajan Kotarski! Krstanović je pobjegao obrani Gorice, dao za Zapatu, koji je iskosa desno pucao snažno, no Kotarski je to zaustavio tijelom.

🟨 '75 Obostrani žuti karton, za Anthonyja Kalika s jedne i Zorana Kvržića s druge.

'72 GOL! Slaven Belupo je izjednačio na 1-1, strijelac je Ivan Krstanović. Hoxha je lijepo probio lijevi bok, poslao loptu pred gol, a tamo je Krstanović atraktivno, petom, loptu poslao iza leđa Dominika Kotarskog.

🟨 '72 Žuti karton i za Vlatka Stojanovskog.

🟨 '71 Žuti karton dobio je Josip Mitrović.

🟨 '68 Žuti karton dobio je igrač domaće momčadi Hansel Zapata.

'66 Ivan Krstanović pucao je glavom u padu nakon nabacivanja Zapate s desne strane, ali nije naciljao okvir gola.

🔁 '63 Dvostruka zamjena kod Gorice - izašli su Jozo Šimunović i Paulius Golubickas, a ušli Saša Marjanović i Patrik Jug.

🔁 '61 Trostruka izmjena kod Slaven Belupa - Zapata, Svržnjak i Krstanović ušli su umjesto Brkovića, Crnca i Parackog.

'54 Zaprijetio je Crnac udarcem sa 16-17 metara po sredini, no otišlo je pokraj gola.

'53 Aktivniji je u nastavku Slaven Belupo u igri prema naprijed, Gorica je u defenzivi, ali ne dopušta protivniku izrazite šanse.

'47 Vanserijaska obrana Kotarskog! U čistoj situaciji, potpuno sam, bio je Lovro Zvonarek, sa sedam-osam metara, neometan... Međutim, tu je Kota! Raširio se ispred njega i zaustavio ovaj pokušaj u velikom stilu.

🔁 '46 Na poluvremenu je u svlačionici ostao Caio Cruz, a njegovo mjesto zauzeo je Vlatko Stojanovski.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme!

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Slaven Belupo - Gorica 0-1

'45 Igrat će se još dvije minute sudačke nadoknade.

'39 Sjajna obrana Dominika Kotarskog! U šansu je došao Lovro Zvonarek, pucao je desnom nogom iz jako dobre pozicije, s 12-13 metara, no golman Gorice i ovoga je puta na visini zadatka.

🟨 '38 Žuti karton dobio je igrač domaće momčadi Arber Hoxha.

🔁 '37 Prisilna promjena kod Gorice, ozlijeđeni Musa Muhammed je izašao, a u igri je Josip Mitrović.

'33 Velika šansa za Goricu! Sjajno su na desnoj strani kombinirali Golubickas i Kalik, koji je dao idealnu loptu za Musu, on povratnom pronašao Cruza, ali Caio je iz dobre pozicije pucao iznad gola.

'31 Nakon nabacivanja s desne strane iz prekida, Mario Marina je glavom pucao s nekih 13-14 metara, pucao je dobro, ali otišlo je pokraj goričkoga gola.

🟨 '30 Žuti karton dobio je Jozo Šimunović.

'27 Prijeti domaćin. Uzeo je Ante Crnac loptu na centru i u pratnji goričkih stopera ušao u šesnaesterac, pucao snažno... Kotarski je bio siguran, ulovio je njegov pokušaj u naručje.

⚽ '19 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Hrvoje Babec! Caio Cruz napravio je velik dio posla, oduzeo je loptu Parackom i vratio u sredinu, gdje je Babec došao do lopte za milimetar ispred golmana i ugurao loptu u mrežu za vodstvo u Koprivnici.

'14 Prilika za Goricu! Caio Cruz glavom je jednu loptu na 20-ak metara proslijedio za nailazećeg Anthonyja Kalika, koji je pokušao poluvolejem, pucao snažno, ali iznad gola.

'13 Uvodni dio protječe u ravnopravnoj igri bez pravih prilika, a umalo je sad do jedne došao domaćin, nakon pogrešnog dodavanja u obrani Gorice na gol je išao Crnac, no uspjela ga je blokirati obrana Gorice.

'4 Opasno je bilo nakon Kalikova ubacivanja iz kornera, lopta je dugo bila u kaznenom prostoru, da bi je na kraju domaća obrana uspjela panično odbiti u aut.

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh