29.04.2024.

"Vjerovao sam da ćemo biti puno ozbiljniji i bolji..."

Izostanak standardnih igrača uvelike je utjecao na slabu partiju Gorice protiv četvroplasiranog Osijeka, kojem je tri boda osigurao najbolji strijelac lige Ramon Mierez. 

- Znali smo da nas čeka zahtjevna i teška utakmica, ali mi smo im danas dosta pomogli. Vidi se koliko nam nedostaju Mitrović, Krizmanić i Štiglec. Osijek je zasluženo pobijedio i moramo im čestitati na tome. Vidjelo se i kolika je Mierez opasnost, kako mu je malo potrebno za pogodak, iskoristio je svaku situaciju.  

Iza trenera Vidovića i njegove momčadi su iznimno teška tri dvoboja s jako dobrim ekipama, iako se Gorica pokazala kao puno ozbiljniji protivnik u susretima s Dinamom i Rijekom.

- U te dvije utakmice smo imali neke situacije, dobar pristup i energiju i zato sam vjerovao da protiv Osijeka možemo odigrati puno bolje, iako nam fale trojica jako bitnih igrača za nas. Danas smo dali priliku dosta mladih igrača, da vidimo koliko mogu. Osijek je danas kaznio svaku našu pogrešku, a jedan gol smo im čak i poklonili. U ovom trenutku teško možemo parirati HNL četvorki - rekao je trener.
Vrh