16.07.2022.

[VIDEO] Izjave trenera Toplaka i vratara Banića nakon utakmice

[VIDEO] Izjave trenera Toplaka i vratara Banića nakon utakmice Nogometaši Gorice poraženi su u prvom kolu na gostovanju kod Osijeka (2-1). Borbeno prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, ali uz veliku priliku Denija Jurića, koji je upisao svoj debi u dresu Gorice.  

- Osijek nas je pritisnuo odmah na početku utakmice, nije bilo velikih šansi, ali je bilo opasnih ubačaja. Kad smo uspostavili dobar pas i primirili protivnika mogu reći da smo bili konkuretni i dobri. Imali smo i stopostotnu šansu, koju nismo iskoristili, a to je vrlo bitno ako želiš dobiti u Osijeku. Drugo poluvrijeme je bilo li-la, primili smo prvi gol iz naše neshvatljive greške, međutim brzo smo se vratili, imali dvije - tri dobre situacije, ali onda je sve prelomio jedanaesterac i crveni karton - zaključio je trener Toplak nakon utakmice.
 

Dosta posla imao je vratar Ivan Banić, povratnik u goričkim redovima.

- Mogli smo očekivati veliki pritisak Osijeka i nezgodno gostovanje kao što je uvijek u Gradskom vrtu. Prvih 15-20 minuta nije bilo ugodno, Osijek nije stvorio neke opasne šanse, ali 'zujalo' je oko gola. U drugom dijelu je bilo dobro do tog pogotka pa penala, nakon kojeg nažalost nije bilo vremena za povratak - kazao je Banić.
Vrh