07.05.2021.

Velika kišna pobjeda: Gorica - Osijek 1-0

Velika kišna pobjeda: Gorica - Osijek 1-0 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 33. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Osijeka.

GORICA - OSIJEK 1-0
VELIKA GORICA. Gradski stadion. Bez gledatelja. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka). Pomoćnici: Goran Perica (Šibenik) i Robi Kezele (Rijeka). Četvrti sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). VAR: Goran Gabrilo (Split). AVAR: Vedran Đurak (Sisak).
STRIJELAC: 1-0 Jovičić (49)
GORICA: Banić - Doka, Moro, Jovičić, Keita (od 46. Krizmanić) - Steenvoorden, Junior - Hamad (od 90. Mitrović), Dvorneković (od 65. Nimely), Špikić - Matar (od 90. Mudrinski). Trener Siniša Oreščanin.
OSIJEK: Ivušić - Igor Silva, Škorić, Čeberko, Jurčević (od 73. Bočkaj) - Žaper - Bohar (od 69. Tomelin), Pilj (od 69. Vuković), Kleinheisler (od 84. Beljo), Gyurcso (od 46. Santini) - Mierez. Trener Nenad Bjelica.
ŽUTI KARTONI: Junior (Gorica), Tomelin, Škorić (Osijek)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Osijek 1-0

'90+3 Žuti karton dobio je i netko na klupi Osijeka.

'90+1 Ognjen Mudrinski ušao je umjesto Matara Dieyea.

'90 Igrat će se pet minuta sudačke nadoknade.

'90 Josip Mitrović ušao je umjesto Jiloana Hamada.

'85 Oslobodio se Santini na vrhu kaznenog prostora, dobro pucao, ali Banić je lijepo obranio.

'84 Dion Drena Beljo zamijenio je Laszla Kleinheislera.

'84 Žuti karton dobio je kapetan Osijeka Mile Škorić.

'79 Žuti karton dobio je Gutieri Tomelin.

'78 Pucao je i Žaper s iste razdaljine, bitno bolje od Kleinheislera nešto ranije, ali lako je to ulovio Banić.

'75 Udarac Kleinheislera s 20-ak metara otišao je daleko od Banićeva gola.

'73 Ušao je i Petar Bočkaj umjesto Marija Jurčevića.

'69 Dvostruka zamjena kod Osijeka, Marina Pilja i Damjana Bohara zamijenili su Gutieri Tomelin i Josip Vuković.

'65 Sylvanus Nimely ušao je umjesto Matije Dvornekovića.

'63 Osijek pokušava napasti, ali teško dolazi do udarca, do kojeg je sad došao Marin Pilj. Veznjak Osijeka pucao je preslabo i pokraj gola.

'55 Uh, zamalo problemi... S lijeve aut linije Osijekova napada Jurčević je loptu poslao u peterac, u normalnim uvjetima bio bi to lagan plijen za Banića, ali u ovim mu je lopta prošla kroz ruke i noge te zamalo ušla u gol...

'49 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Aleksandar Jovičić! Jedan od rijetkih načina za postići gol u ovakvim uvjetima je korner, a tu mogućnost Gorica je iskoristila. Jiloan Hamad nabacio je na prvu stativu, najviše je skočio Jovičić i glavom poslao loptu u mrežu!

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, Krešimir Krizmanić zamijenio je Cheicka Keitu, a kod Osijeka je Ivan Santini ušao umjesto Adama Gyurcsa.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Osijek 0-0

'45 Igrat će se jedna minuta sudačke nadoknade.

'42 A sad je kiša još malo pojačala...

'34 Žuti karton dobio je Junior Martinsson Ngouali.

'27 Autor prvoga gostujućeg pokušaja je Mihael Žaper, koji je iz velike daljine pucao vrlo dobro, malo iznad prečke gola koji čuva Ivan Banić.

'23 Goričani i Osječani bore se jedni s drugima, ali prije svega s vremenskim uvjetima...

'11 Kakve dvije prilike za Goricu! Prvo je Dvorneković povukao i dao lijevo za Špikića, koji je dobrom loptom tražio Matara, no napadač Gorice u petercu nije uspio zahvatiti loptu, koja je potom otišla na desnu stranu. Doka je centrirao, Matar glavom dao za Dvornekovića, koji je također glavom pucao iz idealne pozicije i - preko gola!

'5 Po izuzetnom teškom terenu, natopljenom vodom, Osijek je otvorio utakmicu s većim posjedom, ali u ovim će uvjetima teško biti kreirati previše prilika. Matar je sad pobjegao, ušao u šesnaesterac, no imao je loptu sve dok nije zapela u lokvi vode...

'1 Utakmica je počela!
Vrh