28.01.2022.

Poraz u Puli: Istra 1961 - Gorica 2-1

Poraz u Puli: Istra 1961 - Gorica 2-1 Na stadionu Aldo Drosina odigrana je utakmica 21. kola HT Prve lige između NK Istre 1961 i HNK Gorice.

ISTRA 1961 - GORICA 2-1
PULA Stadion Aldo Drosina. Sudac: Fran Jović (Zagreb). Pomoćnici: Hrvoje Radić (Split) i Luka Pušić (Zagreb). Četvrti sudac: Ante Čulina (Zagreb). VAR: Ante Čuljak (Zagreb). AVAR: Luka Pajić (Rijeka).
STRIJELCI: 0-1 Jovičić (6), 1-1 Perković (59), 2-1 Beljo (74)
ISTRA 1961: Lučić - Hujber, Einar, Perković, Marin - Perera, Mlinar (od 85. Blagojević), Caceres - Lisica (od 85. Ivančić), Mišković (od 77. Serderov) - Beljo. Trener Gonzalo Garcia.
GORICA: Debijađi - Musa, Steenvoorden, Jovičić, Keita - Babec, Suk (od 87. Golubickas) - Mitrović (od 60. Delfi), Kalik (od 80. Matar), Lovrić - Cruz (od 60. Stojanovski). Trener Krunoslav Rendulić.
ŽUTI KARTONI: Marin, Lučić, Serderov (Istra 1961), Kalik, Keita, Babec, Musa (Gorica)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Istra 1961 - Gorica 2-1

'90 Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

🔁 '87 Paulius Golubickas ušao je umjesto Joeya Suka.

🔁 '85 Dvije promjene kod Istre - Slavko Blagojević i Antonio Ivančić zamijenili su Franu Mlinara i Matea Lisicu.

🟨 '82 Žute kartone sad su zaradili Musa Muhammed i domaći igrač Serder Serderov. 

🔁 '80 Izmjena kod Gorice, Matar Dieye ušao je umjesto Anthonyja Kalika.

🔁 '77 Zamjena kod domaćina, Serder Serderov zamijenio je Roberta Miškovića.

⚽ '74 GOL! Istra vodi 2-1, strijelac je Dion Drena Beljo. Nakon pogreške u goričkoj obrani do lopte je došao Mišković i petom odigrao za Belju, koji je izašao sam pred Debijađija i sigurno poentirao.

🟨 '72 Žuti karton i za Hrvoja Babeca.

🟨 '69 Žuti karton dobio je Cheick Keita.

'63 Kristijan Lovrić je "izveo Kristijana Lovrića", pucao sa svoje omiljene pozicije, gađao suprotni kut, no golman Lučić sjajno je to odbio u korner.

🔁 '60 Dvostruka izmjena kod Gorice - Vlatko Stojanovski i Younes Delfi zamijenili su Caija Cruza i Josipa Mitrovića.

⚽ '59 GOL! Istra je izjednačila na 1-1, strijelac je Mauro Perković. Kako je postigla gol, tako ga je i primila. Ubacivanje iz istog kornera i precizan udarac glavom stopera Maura Perkovića.

'54 Nakon kornera u Lovrić i Kalik iskombinirali udarac za Keitu s 20-ak metara, ali lopta mu je došla na desnu, slabiju nogu i završila iznad prečke.

'52 Lijepo su sad izigrali Cruz, Lovrić i Kalik. Prvi je s centra pronašao drugog na lijevom boku, a on je niskom loptom tražio trećeg. Domaća obrana izbila je u posljednji trenutak...

'50 Moglo je sad biti nezgodno sasvim slučajno, jer odbijena lopta od bloka igrača Istre Miškovića otišla je malo iznad prečke Debijađijeva gola.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima.

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Istra 1961 - Gorica 0-1

'45 Igrat će se još minuta sudačke nadoknade.

🟨 '45 Žuti karton dobili su golman domaćina Ivan Lučić i veznjak Gorice Anthony Kalik.

🟨 '43 Žuti karton za braniča Istre Luku Marina.

'42 Bravo za Jana Paola Debijađija! S dvadesetak metara opalio je Frano Mlinar, no golman Gorice bacio se kao mačka i atraktivnom paradom odbio tu loptu u korner.

'40 Izvrsno je sad reagirao Matthew Steenvoorden, savršenim uklizavanjem odnio je loptu ispred Diona Drene Belje, koji je bio u matnoj poziciji pred golom.

'30 Sjajna prilika za Goricu! Lovrić je dobro nabacio s poludistance, s lijeve strane, glavom je na toj lopti bio Joey Suk, no pucao je od poda - preko gola.

'25 Sad je Mišković pokušao s lijeve strane, lijevom nogom, iz ne baš idealne pozicije, a blokirao je i u korner odbio Joey Suk.

'21 Nova šansa za Roberta Miškovića, koji je sam izašao ispred Jana Paola Debijađija, ali pucao je pokraj gola s vrha šesnaesterca.

'17 Veliku priliku imala je Istra, nakon razdoblja bez pravih šansi. Nakon drugog uzastopnog kornera Beljo je prebacio loptu na drugu stativu, a Mišković malo zakasnio na nju.

'6 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Aleksandar Jovičić! Kristijan Lovrić nabacio je nisko iz kornera, obrana Istre kratko je to odbila, samo do Jovičića, koji je već treći put zabio Istri u gostima, na stadionu na kojem je proveo dio karijere.

▶️ '1 Utakmica je počela, proljetni dio sezone je počeo!
Vrh