16.05.2021.

UŽIVO Gorica - Dinamo 0-3

UŽIVO Gorica - Dinamo 0-3 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 35. kola HT Prve lige između HNK Gorice i GNK Dinama.

GORICA - DINAMO 0-3
VELIKA GORICA Gradski stadion. Bez gledatelja. Sudac: Dario Bel (Osijek). Pomoćnici: Goran Pataki (Đakovo) i Dino Knez (Osijek). Četvrti sudac: Andrej Burilo (Osijek). VAR: Marin Vidulin (Kanfanar). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELCI: 0-1 Gavranović (3), 0-2 Gavranović (36), 0-3 Gavranović (90+3)
GORICA
: Banić - Doka, Steenvoorden, Jovičić, Krizmanić (od 79. Keita) - Babec (od 61. Pršir), Junior - Hamad (od 46. Lovrić), Dvorneković (od 61. Mitrović), Špikić - Mudrinski (od 69. Matar). Trener Siniša Oreščanin.
DINAMO: Zagorac - Stojanović, Lauritsen, Perić, Franjić - Mišić, Ademi (od 46. Majer) - Kastrati, Tolić (od 61. Šaranić), Oršić (od 61. Baturina) - Gavranović. Trener Damir Krznar.
ŽUTI KARTONI: -
CRVENI KARTONI: -
 

KRAJ UTAKMICE. Gorica - Dinamo 0-3

'90+3 GOL! Dinamo vodi 3-0, strijelac je i treći put Mario Gavranović. Petković je bio u čistoj situaciji, mogao i sam to riješiti, no dao je za usamljenog Gavranovića, koji je kompletirao hat-trick.

'90+3 Dobra prilika za Gavranovića, no pucao je preko gola lijevom nogom.

'90+1 Lovro Majer našao se u šansi, sve napravio dobro, prebacio Banića, no loptu je s crte izbio Aleksandar Jovičić.

'90 Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

'86 Lovrić promašio jedanaesterac! Matara Dieyea u šesnaestercu je srušio Stefan Ristovski, Kristijan Lovrić namjestio je loptu i pucao u donji lijevi kut golmana Zagorca, koji je to pročitao i fantastično obranio.

'82 Slobodan udarac na 20-ak metara izborio je Lovro Majer, sam ga je i izveo, no pucao je preko gola.

'79 Cheick Keita ušao je umjesto Krešimir Krizmanića.

'78 Sjajna obrana Banića! Gavranović je pucao iz jako dobre pozicije, snažno i prilično precizno, no golman Gorice izašao je kao pobjednik.

'76 Šaranić je prošao po desnoj strani, namjestio se na lijevu nogu i pucao, no Banić je to lako ulovio.

'75 Dvije izmjene kod Dinama, Stefan Ristovski i Bruno Petković ušli su umjesto Luke Perića i Lirima Kastratija.

'71 Dobru loptu primio je Matar Dieye, s desne strane kaznenog prostora, imao dovoljno prostora, no udarac je bio preslab, vratar Zagorac i ovo je obranio.

'69 Matar Dieye zamijenio je Ognjena Mudrinskog.

'65 Šaranić je zapucao na gol Ivana Banića, lijepo se izborio poziciju na vrhu šesnaesterca, no uspjela je to blokirati gorička obrana.

'64 Mitrović se našao u lijepoj situaciji, mogao je i pucati, no odlučio je tražiti Lovrića, u čemu nije uspio...

'61 Dvostruke izmjene na obje strane - Josip Mitrović i Jurica Pršir ušli su umjesto Matije Dvornekovića i Hrvoja Babeca, dok su kod Dinama mladi Ivan Šaranić i Martin Baturina zamijenili Mislava Oršića i Marka Tolića.

'59 Doka je lijepo dao za Špikića na desnoj strani, ušao je Špika u kazneni prostor, tražio nekog od dvojice suigrača u sredini, no Perić je uspio blokirati klizećim startom.

'57 Igru bez previše događaja prekinuo je Babec udarcem s 20-ak metara, kojeg je Zagorac ulovio, a već u sljedećem napadu Tolić je s druge strane pucao preko gola.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, uz po jednu izmjenu na svakoj strani. Kristijan Lovrić ušao je umjesto Jiloana Hamada, a kod Dinama je Lovro Majer zamijenio Arijana Ademija.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Dinamo 0-2

'43 Velika prilika za Dinamo. Stojanović je povukao, dao tešku loptu nadolazećem Oršiću, no on je uspio pucati s 11-12 metara, no otišlo je malo pokraj gola.

'38 Kakva obrana Zagorca! Korner je imala Gorica, lopta je pala pred Mudrinskog, koji je pucao iz velike blizine, iz koljena, no golman Dinama fantastično je reagirao.

'38 S više od 20 metara pokušao je Špikić, no vratar Zagorac uspio je to "boksati".

'36 GOL! Dinamo vodi 2-0, strijelac je opet Mario Gavranović. Kastrati je pobjegao po desnoj strani, vratio za Gavranovića na 18 metara, a on iz prve opalio i pogodio za povećanje vodstva gostiju.

'33 Mudrinski je sad pucao s vrha kaznenog prostora, snažno i kvalitetno, ali malo prema gola...

'32 Još jedna prilika za Goricu, opet Dario Špikić! Primio je dugu loptu na lijevoj strani, prošao Stojanovića, ušao u šesnaesterac i pucao u dalji kut, no udarac koji je malo zapeo i u bloku obranio je Zagorac.

'28 Nova prilika za Goricu, ovoga puta za Darija Špikića! Doka je nabacio, Mudrinski nije uspio doći do lopte glavom, no zato je iza njegovih leđa pucao Špikić, iz "poluškarica", i pogodio u blok...

'23 Velika prilika za Goricu! Jiloan Hamad proigrao je Ognjena Mudrinskog, koji je pucao u suprotni kut, ali prošlo je to malo pokraj stative...

'19 Na rubu šesnaesterca, uz gol-aut liniju, loptu je oduzeo Krizmanić, dao za Špikića, a on tražio Mudrinskog u sredini, u odličnoj poziciji, no Dinamova obrana odbila je to u korner u posljednjem trenutku.

'13 Gorica je nakon primljenoga gola preuzela posjed lopte, a prvi pokušaj djelo je Hrvoja Babeca. Doka je odigrao za Mudrinskog, on ostavio Babecu na 20-ak metara, no oštar udarac završio je u naručju vratara Zagorca.

'3 GOL! Dinamo vodi 1-0, strijelac je Mario Gavranović. Marko Tolić dao je loptu u dubinu, na desnoj strani šesnaesterca, a Gavranović pogodio iz prvog udarca po golu na utakmici.

'1 Utakmica je počela!
Vrh