22.09.2023.

"Uvjeren sam da nećemo razočarati ni protiv Istre!"

Nakon pobjede na domaćem terenu, nogometaši Gorice okreću se prvom u nizu od četiri gostovanja koja ih očekuju u ova tri tjedna, a to je utakmica u Puli kod Istre 1961.

- Lijepo je bilo, pobijedili smo Hajduk, ali to je iza nas i ako želimo nastaviti taj pozitivan niz jako je bitno da držimo fokus na onome što je ispred nas. Očekujem čak i težu utakmicu nego protiv Hajduka jer je protiv Istre to utakmica u kojoj je protivnik al pari, imamo možda i neku malu ulogu favorita nakon te dvije pobjede u nizu, iako je i Istra pobijedila Hajduk. U najmanju ruku mislim da možemo ponoviti kvalitetu prošle utakmice, ali i napraviti neke dodatne iskorake - kazao je trener Dinko Jeličić u najavi susreta 9. kola SuperSport HNL-a.

U posljednjem međusobnom susretu koji se igrao krajem prošle sezone, Istra 1961 je upisala 1:0 pobjedu pogotkom Ercega s bijele točke, a Gorica svoju pobjedu na Aldo Drosini čeka od srpnja 2021. godine. 

- Očekujem jako tešku utakmicu, prvo zbog terena, a zatim i zbog ekipe koja teži igri, ima glavu i rep. Mislim da se ne trebamo toliko obazirati na njih već gledati samo sebe, imamo svoj plan i znamo što nam je raditi - rekao je Dino Štiglec.

Pogledajte press konferenciju:
Vrh