03.05.2024.

"Uvjeren sam da ćemo u Koprivnici biti puno bolji"

Gorica će u subote igrati u Koprivnici protiv Slaven Belupa s kojim je ove sezone dva puta remizirala i upisala jednu pobjedu, 1:0 u prošlom međusobnom susretu na Gradskom stadionu.

Uoči pretposljednjeg gostovanja svoje momčadi, trener Rajko Vidović osvrnuo se na prošlo kolo, visoki poraz protiv Osijeka.

- Utakmica koju smo odigrali s Osijekom je najlošija od mog dolaska. Puno tu stvari nije štimalo, od same energije, trke, pasa, dueala... Teško da možemo ponoviti takvu utakmicu i zato sam uvjeren da ćemo u Koprivnici biti puno bolji. Čeka nas zahtjevna utakmica protiv momčadi koja, kao i mi, po igračkom kadru nije ostvarila planirani rezultat. 

Gorica će i ovu utakmicu igrati bez nekoliko standardnih igrača, zato će puno značiti povratak Mitrovića koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona. 

- Kako se kaže, koga nema bez njega se može i mora. Moramo dati priliku mladim igračima, a na njima je da se pokažu. Napravit ćemo sve da u Koprivnici ostvarimo dobar rezultat - rekao je trener Vidović.
 
Vrh