14.12.2023.

'Uvjeren sam da ćemo pružiti još jednu dobru partiju'

'Uvjeren sam da ćemo pružiti još jednu dobru partiju' Goričani se ovog petka opraštaju od Gradskog stadiona i HNL-a za ovu polusezonu i 2023. godinu. Susret 19. kola protiv Varaždina igrat će se s početkom u 17 sati.

- Zbog kartona smo oslabljeni za Mrzljaka, Jurića i Krizmanića, a Ndockyt i Majstorović su nam još od prije u ozljedama tako da imamo malo rjeđi kadar. Međutim, momci koji rade dobro od početka će sigurno dati svoj maksimum i ovu utakmicu ćemo odraditi na tragu cijele polusezone te sam uvjeren da ćemo pružiti još jednu dobru partiju - kazao je trener Jeličić u uvodnom dijelu najave utakmice protiv Varaždina.

Gorica i Varaždin susreli su se dva puta ove sezone, prvi je završio remijem (1:1), a posljednji minimalnom pobjedom Varaždina (1:0).

- U prošloj utakmici s njima smo napravili penal zbog nedostatka koncentracije, nakon toga smo odigrali jako dobro drugo poluvrijeme s puno prilika, koje nažalost nismo uspjeli realizirati. Očekujem sličnu utakmicu u petak i da će detalj prelomiti na jednu ili drugu stranu.

Nakon teške prošle sezone, u ovu smo ušli s ciljem stabilizacije, želje da što prije osiguramo ostanak, ali trenutno stanje na tablici govori da se momčad Dinka Jeličića može boriti za nešto više.

- Pokazali smo kvalitetu, nivo igre koji držimo cijelu polusezonu. Na četvrtom smo mjestu, imamo određenu prednost ispred Osijeka i utakmicu manje. Smatram da će biti borba za Europu do kraja sezone, ali najbitnije je da pobijedimo Varaždin u petak - istaknuo je Mario Maloča.
Vrh