02.09.2022.

Uoči gostovanja kod Varaždina: 'Imali smo dobru analizu i pripremu. Očekujem od igrača da to pokažu na terenu!'

Uoči gostovanja kod Varaždina: 'Imali smo dobru analizu i pripremu. Očekujem od igrača da to pokažu na terenu!' Nogometaše Gorice u subotu, 3. rujna očekuje gostovanje kod Varaždina u sklopu 8. kola SuperSport HNL-a. Utakmica će se igrati s početkom u 18:55 sati, a najavili su je trener Igor Angelovski i igrač Matthew Steenvoorden.

- Varaždin je do sada igrao stvarno dobar nogomet. Govori se da su, uz Slaven Belupo, iznenađenje ove sezone, ali mogu reći da su bili ravnopravni protiv svih protivnika. Analizirali smo što trebamo odraditi, kako iskoristiti njihove slabe strane da dođemo do pozitivnog rezultata kojeg svi želimo. Mislim da smo spremni - rekao je trener Angelovski, kojemu će ovo biti prva utakmica na klupi Gorice.

Gorica je najviše problema u igri imala u realizaciji, ali trener je optimističan po tom pitanju.

- Odradili smo kvalitetnu pripremu za utakmicu, posvetili smo tome više pažnje tako da mislim da je samo pitanje vremena kada će realizacija doći, a nadam se već u subotu. 
 
Nakon dužeg vremena, u kadru za utakmicu bit će Deni Jurić i Josip Mitrović, a pravo nastupa imat će i nova pojačanja - Tyrese Francois, Fran Tomek i Dominik Prokop. Uz njih, u sastavu će biti i Matthew Steenvoorden, koji je u najavi susreta govorio i o promjenama u stožeru.

- Imali smo loše rezultate i nismo na poziciji na kojoj bismo željeli. Promjene su sastavni dio nogometa, a najčešće započinju s trenerom. Sada moramo igrati kao tim, pokušati uzeti bodove i početi upisivati dobre rezultate - kazao je Matthew.
Vrh