04.12.2020.

Umjesto s Istrom u ligi, u ponedjeljak s Lokomotivom u Kupu!

Umjesto s Istrom u ligi, u ponedjeljak s Lokomotivom u Kupu! Nakon što je pauzirala čak 34 dana usred prvenstva zbog problema s korona virusom, HNK Gorica odigrala je četiri utakmice, upisala dvije pobjede, remi i poraz, a sad je stigla nova runda korona-problema. Zbog velikog broja zaraženih igrača u pulskoj svlačionici odgođena je utakmica 14. kola HT Prve lige između NK Istre 1961 i HNK Gorice, koja se trebala igrati u ponedjeljak, 7. prosinca. Međutim, ovaj termin ipak neće propasti...

Dogovorom između dvaju klubova, uz potvrdu Povjerenstva za natjecanje, u ponedjeljak će se odigrati utakmica osmine finala Kupa Hrvatske između HNK Gorice i NK Lokomotive. Ranije predviđen termin bio je 16. prosinca, no taj će se susret odigrati u ponedjeljak u 17 sati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, uz izravni televizijski prijenos na HNTV-u.

Gorica će tako drugi put u samo devet dana igrati protiv Lokomotive na svom stadionu, nakon prvenstvenih 1-1 ovoga puta u Kupu, a sljedeći prvenstveni izazov je ogled s NK Osijekom u subotu, 12. prosinca, na Gradskom stadionu s početkom u 15 sati.
Vrh