09.09.2022.

U Veliku Goricu stiže Dinamo: 'Očekujem da igrači budu na vrhunskom nivou'

U Veliku Goricu stiže Dinamo: 'Očekujem da igrači budu na vrhunskom nivou' Nogometaši Gorice ovog će vikenda zaključiti prvi krug SuperSport HNL-a, uz jednu odgođenu utakmicu. Nakon gostovanja i poraza u Varaždinu (2-1), slijedi povratak na Gradski stadion na kojem će dočekati Dinamo.

- Čestitam Dinamu na pobjedi protiv Chelsea, na svemu što su napravili za hrvatski nogomet, to je za veliko poštovanje. Naravno, i naša motivacija mora biti na najvećoj mogućoj razini kada dolazi Dinamo. Momci jedva čekaju da utakmica počne i da upravo protiv najboljeg pokažemo svoje najbolje izdanje - rekao je trener Angelovski u najavi sljedećeg dvoboja, koji će se igrati u subotu s početkom u 21:05 sati. 
Trener je odgovorio i na pitanje očekuje li promjene u sastavu Dinama s obzirom na njihov raspored u Ligi prvaka i gostovanje koje im slijedi nakon Gorice...

- Osim sjajnih rezultata koje je Čačić napravio, postoji i sistem rada koji funkcionira bez obzira tko je u momčadi. Imaju vrhunsku kvalitetu, neovisno o sastavu, ali mi moramo imati gard protiv svakog protivnika, jer svaka utakmica donosi tri boda i može se igrati protiv svakoga. Onaj koji se prije utakmice ne smatra favoritom, uvijek može iznenaditi - zaključio je. 


Da je u nogometu sve moguće, složio se i Krešimir Krizmanić, koji je uz trenera najavio sutrašnju utakmicu.

- Iz utakmice Dinama protiv Chelsea možemo izvući pouku da je s pravim stavom, gardom i odlučnošću, sve moguće. S takvim razmišljanjem ćemo ući u utakmicu i nadamo se pobjedi - kazao je Krizmanić.

Ulaznice kupite klikom ovdje. Sve informacije o prodaji ulaznica i cijenama pročitajte na https://www.hnk-gorica.hr/vijesti/u-prodaji-ulaznice-za-gorica-dinamo/1662.
Vrh