12.01.2023.

U prodaji ulaznice za utakmicu protiv Varaždina

U prodaji ulaznice za utakmicu protiv Varaždina Povratkom iz Medulina sve smo bliže početku drugog dijela sezone SuperSport HNL-a, koje će Gorica otvoriti odgođenom utakmicom 17. kola protiv Varaždina. Susret na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici igrat će se u srijedu, 18. siječnja od 15:00 sati, a u nastavku Vam donosimo sve informacije o ulaznicama.

Cijene u pretprodaji kreću se od 3 do 5 eura, a na dan utakmice bit će od 4 do 7 eura. Ulaznice je trenutno moguće kupiti online na ulaznice.hr klikom ovdje, putem Aircash aplikacije i u Tisak Media poslovnicama u Velikoj Gorici. Napominjemo da će ulaznice u Fan pointu biti u prodaji od ponedjeljka, 16. siječnja (od 14 do 18 sati). 

PRETPRODAJA CIJENE
Sektori A1, B1 - 5 eura
Sektori A2, B2 - 4 eura
Sektori A3, B3 - 3 eura

NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 7 eura
Sektori A2, B2 - 5 eura
Sektori A3, B3 - 4 eura

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u srijedu u 13:00 sati, kada počinje prodaja na blagajni Zapad.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka, 16. siječnja do srijede na dan utakmice te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad radit će od 13:00 sati.

ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA DJECU - ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 
Vrh