04.04.2022.

U prodaji ulaznice za Istru 1961

U prodaji ulaznice za Istru 1961 U pretprodaji su ulaznice za utakmicu 30. kola HT Prve lige u kojoj će HNK Gorica biti domaćin NK Istra 1961. Utakmica će se igrati u petak, 8. travnja s početkom u 18 sati.

Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 20 kuna za sektore A3 i B3 te 30 kuna za sektore A2 i B2. Na dan utakmice cijene će biti 30 kuna za sektore A3 i B3, dok će se sektori A2, B2, A1 i B1 moći kupiti za 40 kuna. Za gostujuće navijače namijenjen je sektor C1 na istočnoj tribini, koji će se u pretprodaji moći kupiti po cijeni od 30 kuna, a u petak po 40 kuna.

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u petak u 16 sati.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1.

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad od 16 sati

POLUGODIŠNJE ULAZNICE
Navijači još uvijek mogu kupiti polugodišnje ulaznice već od 125 kuna klikom ovdje. Osim online, ulaznice za preostale utakmice na Gradskom stadionu, možete kupiti u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici te u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica).
Žene, djeca i umirovljenici mogu ostvariti popust od 20%, isključivo prilikom kupnje u Fan pointu. Radno vrijeme Fan Pointa je od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati. 

COVID POTVRDA
*U skladu s epidemiološkim mjerama, svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu. Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test ili brzi antigenski test. Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. 
Vrh