30.01.2023.

U prodaji ulaznice za Gorica - Šibenik

U prodaji ulaznice za Gorica - Šibenik Nakon dva gostovanja, momčad Gorice vraća se na domaći teren gdje će u nedjelju, 5. veljače od 15 sati dočekati Šibenik. Ulaznice za utakmicu 20. kola SuperSport HNL-a navijači mogu kupiti već danas po cijeni od 3 do 5 eura. 

Osim jednokratne ulaznice, u prodaji su još polugodišnje ulaznice, a komplet uključuje ulaznice za preostalih devet utakmica na našem Gradskom stadionu. Sve informacije o polugodišnjim ulaznicama potražite ovdje.
CIJENE ULAZNICA
Sektori A1, B1 - 5 eura
Sektori A2, B2 - 4 eura
Sektori A3, B3 - 3 eura

NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 7 eura
Sektori A2, B2 - 5 eura
Sektori A3, B3 - 4 eura

GOSTUJUĆI NAVIJAČI
Za gostujuće navijače u prodaji su ulaznice za sektor C1 po cijeni od 4 eura, a na dan utakmice 5 eura. 

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u nedjelju u 13:00 sati, kada počinje prodaja na blagajni Zapad.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad radit će od 13:00 sati.

ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA DJECU - ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 
Vrh