05.02.2024.

U prodaji ulaznice za Gorica - Rijeka

U prodaji ulaznice za Gorica - Rijeka Točno 18 dana od prošlog međusobnog susreta, na rasporedu novi susret s Rijekom. Utakmica u sklopu 22. kola igrat će se ove nedjelje na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici s početkom u 17:10 sati. 

CIJENE ULAZNICA
Sektori A1, B1 - 8 eura
Sektori A2, B2 - 8 eura
Sektori A3, B3 - 6 eura
Sektor C2 - 6 eura

CIJENE NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 12 eura
Sektori A2, B2 - 12 eura
Sektori A3, B3 - 10 eura
Sektor C2 - 10 eura

GOSTUJUĆI NAVIJAČI
Za gostujuće navijače namijenjen je sektor C2 na istočnoj tribini.
napomena: gostujući navijači ulaznice mogu kupiti isključivo online na ulaznice.hr. Na dan utakmice neće biti moguće kupiti ulaznice na blagajnama. 

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u nedjelju u 15:00 sati.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad otvara se u 15:10 sati.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 

POLUGODIŠNJE ULAZNICE
Od ponedjeljka, 15. siječnja, u prodaji su polugodišnje ulaznice koje vrijede za sve utakmice u kojima je domaćin HNK Gorica.

Cijene godišnjih ulaznica za sezonu 2023./24.

A1 i B1 - 50 eura
A2 i B2 - 40 eura
A3 i B3 - 30 eura

Godišnje ulaznice možete kupiti u Fan pointu ili online na ulaznice.hr
Vrh