16.05.2022.

U prodaji ulaznice za Gorica - Osijek

U prodaji ulaznice za Gorica - Osijek Počela je pretprodaja ulaznica za posljednje, 36. kolo HT Prve lige u kojem će Gorica na domaćem terenu dočekati Osijek. Utakmica će se igrati u subotu, 21. svibnja s početkom u 17:05 sati. 

Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 40 kuna za sektore A3 i B3 te 50 kuna za sektore A2 i B2. Na dan utakmice cijene će biti 50 kuna za sektore A3 i B3, dok će se sektori A2, B2, A1 i B1 moći kupiti za 80 kuna. 

Žene i djeca do 15 godina će ulaznice za posljednju utakmicu aktualne sezone moći kupiti po cijenama sniženim za 50%. Popust je ostvariv isključivo prilikom kupovine ulaznica u Fan pointu od ponedjeljka do petka ili na blagajnama stadiona na dan utakmice. 

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u subotu u 15 sati, kada počinje prodaja na blagajnama stadiona.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1.

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad radit će od 15 sati
Vrh