11.09.2022.

U prodaji ulaznice za Gorica - Osijek

U prodaji ulaznice za Gorica - Osijek Počela je prodaja ulaznica za utakmicu 10. kola u kojem će Gorica dočekati Osijek (subota, 17. rujna s početkom u 16:55 sati).

HNK Gorica uključila se u humanitarnu akciju, koju provodi humanitarna udruga "Buvljakuše" te je dio prihoda od prodaje ulaznica namijenjen za dječačića Doriana Pucekovića iz Kuča, koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Donacijom želimo pomoći njegovoj obitelji u izgradnji vanjskog dizala, koje će Dorianu olakšati svakodnevni život. Donacije za malenog heroja možete uplatiti na žiro račun udruge: HU Buvljakuše - HR0824840081135117097, s naznakom u opisu plaćanja 'Za Doriana Pucekovića'.

ULAZNICE

CIJENE U PRETPRODAJI
Sektor A3 i B3 - 40 kuna
Sektor A2 i B2 - 50 kuna
Sektor A1 i B1 - 60 kuna

CIJENE NA DAN UTAKMICE
Sektor A3 i B3 - 60 kuna
Sektor A2 i B2 - 70 kuna
Sektor A1 i B1 - 80 kuna

VIP 
U prodaji su i ulaznice za Ložu Turopolje po 400 kuna i Ložu Gorica za 600 kuna, a moći će se kupiti i na dan utakmice za 500, odnosno 700 kuna. 
*U VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. Neprikladnim se smatraju trenirke, kratke hlače, majice bez rukava te otvorena ljetna obuća poput japanka i natikača. 

GOSTUJUĆI NAVIJAČI
Za navijače Osijeka namijenjen je sektor C2 na istočnoj tribini, po cijeni od 50 kuna u pretprodaji i 70 kuna na dan utakmice.
ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u subotu u 14:55 sati.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati. U Fan pointu moguće je isključivo gotovinsko plaćanje. Ulaznice se prodaju i u Tisak plus  poslovnici u Velikoj Gorici na adresi Šetalište Franje Lučića 1.

NA DAN UTAKMICE
Blagajne će na dan utakmice raditi od 15 sati.
ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA DJECU - ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 

 
Vrh