15.11.2021.

U pretprodaji ulaznice za utakmicu s Lokomotivom

U pretprodaji ulaznice za utakmicu s Lokomotivom Počela je pretprodaja ulaznica za utakmicu 16. kola HT Prve lige u kojoj će HNK Gorica biti domaćin NK Lokomotiva. Utakmica će se igrati u nedjelju, 21. studenoga s početkom u 15:00 sati.

Ulaznice je moguće kupiti online klikom ovdje i u Fan pointu (Kolodvorska 36A, Velika Gorica). Radno vrijeme Fan pointa je od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati. Na dan utakmice (nedjelja, 21. studenoga) gledatelji će ulaznice moći kupiti i na blagajni Zapad, koja će biti otvorena dva sata prije utakmice (od 13 sati).

Ulaznice za utakmice HNK Gorice od sada je moguće kupiti i putem Aircash aplikacije.

Nakon otvaranja aplikacije, klikne se prvo na Usluge, u slijedećem ekranu odabir kategorije Ulaznice i na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i u slijedećem ekranu je vidljiva utakmica. Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu.


AGENCIJSKA PRODAJA

Ulaznice su u prodaji i u Tisak Media poslovnicama (TisakMedia - Adresa: Šetalište Frane Lučića 1).

CIJENA ULAZNICA

Cijene ulaznica iznose 20 kuna za sektore A3 i B3; 30 kuna za sektore A2 i B2, a A1 i B1 sektori neće biti u pretprodaji. Na dan utakmice od ponoći, cijene će biti sljedeće: Sektori A3 i B3 bit će 30 kuna, sektori A2 i B2 40 kuna, a ulaznice za A1 i B1 sektore prodavat će se po cijeni od 50 kuna.

GODIŠNJE ULAZNICE

dalje je moguće kupiti godišnje ulaznice za tekuću sezonu: https://ulaznice.hr/web/event/100/41 i na prodajnom mjestu (Fan point).

COVID POTVRDA

*Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test (vrijedi 72 sata) ili brzi antigenski test (vrijedi 48 sati). Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. EU digitalna COVID potvrda može se zatražiti putem sustava e-Građani i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

NAPOMENA ZA NAVIJAČE

HNK Gorica neće organizirati brzo antigensko testiranje na stadionu uoči utakmice.
Vrh