21.09.2022.

U petak protiv NK Domžale

U petak protiv NK Domžale Za nogometaše Gorice nije bilo previše odmora nakon poraza u 'vaterpolo' utakmici protiv Osijeka (0:1). Već u ponedjeljak trener Angelovski okupio je momčad s kojom će za vrijeme reprezentativne pauze odraditi mini pripreme. Igrači su u utorak i srijedu radili po duplom programu, u četvrtak će odraditi jutarnji trening, a radni tjedan zaključit će prijateljskom utakmicom na domaćem terenu protiv slovenskog prvoligaša NK Domžale.

Prijateljski susret protiv šestoplasirane momčadi slovenske lige igrat će se u petak u 13 sati, a ulaz će biti slobodan za sve gledatelje. Prijenos susreta od 12:55 sati moći ćete pratiti na našem YouTube kanalu GoricaTV. 

Treneru na raspolaganju trenutno nisu osmorica igrača koji su pozvani na reprezentativnu dužnost. To su tri mlada hrvatska U-21 reprezentativca, Krešimir Krizmanić, Toni Fruk i Jurica Pršir, koji igraju dodatne kvalifikacije protiv Danske za Europsko prvenstvo, zatim hrvatski U-23 reprezentativac Josip Mitrović i U-20 reprezentativac Vinko Skrbin, U-21 reprezentativac Slovačke Matuš Vojtko te dvojica A reprezentativca, Tyrese Francois koji se po prvi put priključio najboljoj vrsti Australije i Paulius Golubickas, standardni reprezentativac Litve.
Vrh