18.09.2021.

U gostima kod Osijeka: 'Respektiramo ih, ali naš cilj je uvijek isti...'

U gostima kod Osijeka: 'Respektiramo ih, ali naš cilj je uvijek isti...' Nakon odrađenog posla u 1. kolu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa tijekom tjedna, HNK Goricu u nedjelju od 19.05 sati čeka gostovanje kod NK Osijeka na Gradskom vrtu.

- Prošli smo Kup neokrznuti što se tiče rezultata, ali zdravstveno stanje nije idealno, budući da Steenvoorden ima ozljedu vrata i na njega nećemo moći računati. Dobro je što su svi ostali spremni, a vjerujem da ćemo i energetski biti ok, pogotovo zato što je i Osijek imao utakmicu u Kupu, i to dan iza nas - rekao je trener Rendulić i nastavio:

- Osijek ima izuzetno kvalitetnu momčad, poduplanu na svim pozicijama. U posljednje tri utakmice nisu pobijedili i sigurno će tražiti iskupljenje, uvjeren sam da će biti agresivni i motivirani, a mi im moramo uzvratiti istom mjerom. Želimo odigrati što bolju utakmicu, a cilj nam je uvijek isti, idemo tamo po bodove!


Prošle sezone Gorica je osvojila sedam bodova u četiri utakmice protiv Osijeka, a na posljednjem gostovanju u Osijeku završilo je 1-1, uz gol Matara Dieyea.

- Da, to mi je jedan od omiljenih golova koje sam postigao u dresu Gorice, no uvijek je tamo jako teško igrati. Bit će tako i ovoga puta, Osijek ima izuzetno kvalitetnu momčad, no mi ćemo pokušati igrati svoju igru i ostvariti naš cilj - kazao je Matar.
Vrh