28.10.2022.

U goste dolazi Slaven Belupo: 'Ova utakmica puno znači za Goricu'

U goste dolazi Slaven Belupo: 'Ova utakmica puno znači za Goricu' Nogometaši Gorice ove nedjelje igraju na domaćem terenu u sklopu 15. kola SuperSport HNL-a. S druge strane bit će Slaven Belupo, trenutno četvrta momčad na prvenstvenoj tablici.

- Ovo je utakmica u kojoj se obje momčadi nalaze u različitim situacijama. Slaven Belupo je u opuštenijoj situaciji, s dovoljnim brojem bodova dok se mi borimo za svaki bod. Mislim da nam ne treba veća motivacija od toga - jasan je trener Igor Angelovski. 

U kadar se vraća Krešimir Krizmanić koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona, a neće biti Ameta Korce koji je dobio crveni karton u prošlom susretu na Poljudu. 

- Svi znamo što ova utakmica znači za nas i zato svaki pojedinac koji će nastupiti mora dati svoj maksimum. Moramo stajati jedan uz drugoga i probati pobijediti Slaven koji je odigrao stvarno kvalitetnu polusezonu - kazao je trener.

U prvom međusobnom dvoboju ove sezone, Slaven Belupo je slavio s 2-1, iako je Gorica bila u vodstvu do 78. minute.

- Slaven ove sezone izgleda jako dobro. U prvoj utakmici s njima smo bili dobri 70 minuta i sada to želimo primijeniti na svih 90 minuta - rekao je Jurica Pršir, koji je na Poljudu prvi puta nosio kapetansku traku.

- Sretan sam, to je čast, ali i velika odgovornost i nadam se da ću dobro voditi ekipu.

Sve informacije o ulaznicama pročitajte klikom ovdje.
Vrh