13.10.2022.

U goste dolazi Hajduk: "Moramo biti na razini igre koju smo imali prije Rijeke!"

U goste dolazi Hajduk: Gorica će u subotu od 19:05 sati na Gradskom stadionu odmjeriti snage s Hajdukom u okviru 13. kola SuperSport HNL-a. Bit će to prvi međusobni ogled Gorice i Hajduka ove sezone budući da je utakmica 4. kola, koja se trebala igrati na Poljudu, odgođena za 26. listopada. Sve informacije o ulaznicama potražite ovdje.

- Igrači su svjesni da prošlu utakmicu nisu bili na svojoj razini. Odradili smo dobru analizu, dečki su dobro reagirali na treninzima i vjerujem da ćemo spremni ući u utakmicu protiv Hajduka te da ćemo se vratiti na razinu igre koju smo imali prije Rijeke - rekao je trener Gorice Igor Angelovski.

Na pitanje novinara što Gorica mora promijeniti da dođe do pozitivnog rezultata, trener je odgovorio:

- Moramo imati veći posjed lopte, biti sigurniji u pasu i još agresivniji u organizaciji igre. Što se tiče realizacije, ne možemo očekivati da ćemo protiv Hajduka stvoriti 10 šansi već moramo zabiti iz prve.

Ovo kolo zbog tri žuta kartona neće biti kapetana Aleksandra Jovičića, a u konkurenciju se vraćaju Josip Mitrović, Jurica Pršir i Edin Julardžija te Momčilo Raspopović i Cheick Keita koji su imali probleme s ozljedama. 

Predstavnik momčadi na današnjoj konferenciji za medije bio je Toni Fruk. 

- Naravno da nismo zadovoljni stanjem na tablici. Iako su nas mnogi već otpisali zbog prošle utakmice s Rijekom, mislim da bi se svi u svlačionici složili da je to bila naša najlošija utakmica od početka sezone. Do prošlog kola smo bili na razini našom igrom, ali trebali smo imati bolju realizaciju, riješiti prije utakmice i ne dozvoliti protivniku da se vrati. Međutim, atmosfera u svlačionici je dobra s obzirom na situaciju, jer negativa nam ne bi ništa donijela. Zato moramo skupiti glave, vjerovati u sebe i probati pobijediti protiv Hajduka - rekao je Toni.  
Vrh