16.06.2021.

Tvrtka Admiral Bet postala dio naše sportske obitelji!

Tvrtka Admiral Bet postala dio naše sportske obitelji! Još jedan uspješan poslovni subjekt prepoznao je HNK Goricu kao idealnog partnera. Tvrtka Admiral Bet postala je dio naše sportske obitelji potpisavši sponzorski ugovor za sljedeće dvije sezone, što će biti vidljivo i na našem dresu u sljedećoj sezoni.

- Prepoznali smo HNK Goricu kao perspektivnog partnera s obzirom na odlične rezultate ostvarene prošle sezone te se želimo uključiti u nastavak ove prekrasne nogometne priče. Ponosni smo na ostvareno sponzorstvo i suradnju te želimo pomoći klubu da nastavi s odličnim rezultatima na domaćoj sceni, a u budućnosti i na međunarodnoj - izjavio je Samed Hadžiaganović, CEO tvrtke, te dodao:

- Odlučili smo dati i podršku u vidu donacije Nogometnoj školi Gorice, koja je bitna institucija za razvoj mladih sportaša. Uvijek smo sretni kada možemo pomoći u razvoju sporta, tako da smo u tome prepoznali zajedničke vrijednosti s Goricom.

Velik broj poslovnica ova tvrtka već ima u našem gradu, a ovom suradnjom njeno će djelovanje biti još više naše, velikogoričko... Dobro nam došli!

 
Vrh