08.07.2022.

Trener Toplak: 'Želio bih da moja ekipa bude teško pobjediva'

Trener Toplak: 'Želio bih da moja ekipa bude teško pobjediva' Četvrti tjedan priprema momčad Gorice odrađuje na Rogli, a zaključit će ga utakmicom protiv slovenskog Radomlja, posljednjim testom uoči početka prvenstva protiv Osijeka.

- Napravili smo dosta toga, nismo imali nekih neprilika u radu i ozbiljnijih ozljeda koje bi igrače udaljile s priprema. Veseli me što nemamo težih ozljeda, što je kadar koji imamo na okupu i polako se puni. Igrači dobro rade bez obzira na vrućine koje su bile velike, međutim na Rogli smo se osvježili na svim poljima, i u vremenskim prilikama i u kondicijskom smislu. Sada glancamo ekipu u taktičkom smislu da spremni dočekamo prvenstvo - rekao je trener Samir Toplak. 

Što se tiče očekivanja za novu sezonu trener je istaknuo da želi da njegova ekipa bude teško pobjediva.

- Želim da smo kompaktni, opasni po svakog protivnika i da imamo stabilnost. Vjerujem da nam treba još malo vremena za to, ali imamo 'kostur' koji je ostao od prošle sezone, koji smo željeli zadržati, mislim da Gorica ne mora strahovati od negativnog trenda, bit ćemo opasni i konkurentni za borbu do velike četvorke. 

 
Vrh