24.01.2024.

Trener Jeličić i sportski direktor Brkljača najavili drugu polusezonu

Trener Jeličić i sportski direktor Brkljača najavili drugu polusezonu Dva dana uoči prvog susreta u proljetnom dijelu sezone, pred novinare su izašli šef stručnog stožera Dinko Jeličić i sportski direktor Mario Brkljača. 

- Rekao bih da se borimo sa sto sitnih problema, od terena, vremena i nije sve savršeno. S druge strane, uspjeli smo odraditi sve što je bilo isplanirano za taj period i bili smo spremni na ovakve uvjete. Gledamo na ono što je ispred nas, a to je utakmica s Rijekom i naravno da želimo drugi dio sezone otvoriti na što bolji način - započeo je trener o nadolazećem protivniku...

- To je kvalitetna, poletna i mlada momčad, s ambicijama da se bore za prvo mjesto, međutim, imamo i mi svoje ambicije i pokušat ćemo to odraditi na najkvalitetniji način unatoč svim okolnostima koje su nas dosta remetile od prvog dana priprema - istaknuo je trener Jeličić. 

Bit će ovo drugi međusobni susret Gorice i Rijeke ove sezone, drugi put protiv našeg bivšeg trenera Željka Sopića...

- U ovoj ligi svatko svakoga zna, nema tu nekih nepoznanica. Naravno, uvijek imamo neke planove kako iznenaditi protivnika, postoje neke ideje i kod nas, ali to neću otkriti. Ipak je najvažnije kako će igrači reagirati i moramo biti spremni na različite scenarije - rekao je Jeličić, a nadovezao se i sportski direktor Brkljača:

- Trenera Sopića ćemo toplo dočekati, ali kada utakmica krene, na terenu nemamo puno emocija. Nema tu previše tajni, svi sve znaju i mislim da će raspoloženje igrača presuditi u kojem će smjeru ići utakmica.

Za ovaj susret neće konkurirati Merveil Ndockyt i Valentino Majstorović koji su još u procesu oporavka te Marko Soldo, prvenstveno zbog tri žuta kartona, ali i nedavne operacije nosa.

Susret 4. kola SuperSport HNL-a igrat će se u srijedu s početkom u 17 sati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. 
Vrh