23.06.2023.

Suki, hvala ti na svemu!

Suki, hvala ti na svemu! Nakon pet zajedničkih godina, miljenik mnogih navijača, naš ratnik na terenu, uvijek nasmijan i pozitivan, Joey Suk, napustio je Veliku Goricu i krenuo svojim putem. 

Od srpnja 2018. kada je stavio svoj prvi potpis na ugovor s klubom, Suk je ubilježio 125 službenih nastupa, postigao 13 golova, podijelio sedam asistencija i stvorio brojne lijepe uspomene u našem gradu.
Na terenu se oprostio na najljepši način, pobjedom i pogotkom u utakmici protiv Varaždina koja se igrala pred punim goričkim tribinama i kojom je ostvaren najvažniji cilj u protekloj sezoni, a za službeni rastanak, s nama je podijelio i nekoliko riječi:

"Hvala svim ljudima koji su mi omogućili da nosim dres s ponosom, hvala na podršci koju ste mi pružali svih ovih godina, a najviše od svega na ljubavi koju smo moja obitelj i ja osjećali ovdje. Učinili ste da se u Hrvatskoj osjećamo kao doma. Mojoj kćeri je bilo tri godine kada smo se doselili i moram reći da sam uživao gledajući kako odrasta u ovoj predivnoj zemlji. 

Davao sam sve od sebe u pet sjajnih sezona, koje su imale svoje uspone i padove, ali kada pogledam unazad, vidim samo jedno fantastično iskustvo i brojne savršene uspomene. 

Gorici od srca želim sve najbolje!

Hvala i doviđenja, Joey." 


Našoj osmici, našem Joeyju, veliko hvala na svemu što je učinio za klub. Želimo mu svu sreću u životu i puno uspjeha na poslovnom i privatnom planu.  
 
Vrh