24.03.2023.

Stopostotni učinak u prijateljskim susretima

Stopostotni učinak u prijateljskim susretima Nogometaši Gorice novom su pobjedom priveli radni tjedan kraju. Nakon 4:0 pobjede protiv juniora Gorice u utorak, dečki su danas gostovali kod Domžala, petoplasirane momčadi Prve slovenske nogometne lige, a prijateljski susret završio je rezultatom 1:3.

Gorica je igrala u dva različita sastava. Susret su započeli Banić, Đekić, Bralić, Krizmanić, Štiglec, Ndockyt, Suk, Mrzljak, Fruk, Matavž i Fućak, a u drugom poluvremenu igrali su Radošević (Žiger od 82.), Skrbin, Matković, Ćosić, Vojtko (Đekić od 71. zbog ozljede), Pliushch, Raspopović, Majstorović, Julardžija, Petković i Vujnović.

U strijelce su se u prvom poluvremenu upisali Kristian Fućak, ranim pogotkom u 8. minuti i Toni Fruk, koji je dva gola postigao i u utakmici protiv juniora. U 49. minuti prednost je povećao Vinko Petković, a na konačnih 1:3 postavio je Hodžić.

Trener Sopić svojim je igračima dao sljedeća dva dana slobodno, a od idućeg tjedna kreće priprema za 27. kolo protiv Dinama. Sve informacije o ulaznicama za tu utakmicu potražite ovdje.

 
Vrh