20.08.2021.

Stiže Slaven Belupo: 'S njima je uvijek teško, ali naš cilj je uvijek pobjeda'

Stiže Slaven Belupo: 'S njima je uvijek teško, ali naš cilj je uvijek pobjeda' Pred nama je 6. kolo HT Prve lige, u kojem će HNK Gorica u subotu od 18.55 sati na Gradskom stadionu dočekati NK Slaven Belupo. Ogled s tradiocionalno neugodnim gostom, koji je posljednji poraz u Velikoj Gorici doživio još u prosincu 2019. godine, najavili su trener Krunoslav Rendulić i branič Krešimir Krizmanić.

- Nije Slaven Belupo neugodan protivnik samo nama, nego svim momčadima u ovoj ligi. Riječ je o čvrstoj, dobro posloženoj momčadi, koja će sigurno doći sa svojim planom, željama i ambicijama, ali sve to imamo i mi. Ponavljam opet, mi u svakoj utakmicu tražimo način kako doći do pobjede, naravno da će tako biti i ovoga puta, a veseli me što je momčad u boljem izdanju što se tiče izostanaka nego uoči prethodnih utakmica - kazao je trener Rendulić.


- Dolazi nam protivnik s kojim nikad nije lako, s kojim smo u prošlosti često imali problema i gotovo u pravilu igrali utakmice koje su bile 50-50. I ovoga puta nas čeka teška i zahtjevna utakmica, no vjerujem da smo u stanju ostvariti svoj cilj. Uostalom, ostali smo i ponešto dužni u posljednjoj utakmici u Maksimiru, pogotovo u napadačkom dijelu - dodao je Krizmanić.

Vrh