18.03.2022.

Stiže nam Rijeka: 'Optimist sam, vjerujem da imamo šanse za dobar rezultat!'

Stiže nam Rijeka: 'Optimist sam, vjerujem da imamo šanse za dobar rezultat!' U sljedećoj prvenstvenoj utakmici nogometaši Gorice vraćaju se na domaći teren gdje će dočekati Rijeku. Utakmica 28. kola HT Prve lige igrat će se u subotu, 19. ožujka s početkom u 15 sati, a najavili su ju trener Samir Toplak i igrač Jurica Pršir. 

- U utakmici protiv Osijeka smo pokazali kakav potencijal Gorica ima. Već sam ranije rekao da tu ima ogromnog prostora za napredak što smo i pokazali, a vjerujem da će to biti još i bolje. U ovo kratko vrijeme smo ponovno postali prepoznatljiva ekipa koja 'fajta' i to mi je najbitnije. U fazi napada smo bili dobri, osim realizacije, ali jako sam zadovoljan s ova dva tjedna i karakterom ekipe - rekao je uvodno trener Toplak pa se okrenuo utakmici koja njegovu momčad očekuje sutra.

- Čeka nas teška utakmica, kao i svaka u ovoj ligi, protiv protivnika koji te 'melje' igrom. Rijeka je izuzetno kombinatorna momčad koja lijepo igra, prema naprijed ima ogroman potencijal i individualno i kolektivno. Trener Tomić momčad vodi vrhunski, mislim da je ugodno iznenađenje što je Rijeka u priključku za prvo mjesto s obzirom na to kolika su ulaganja bila u ekipu i na tome im treba čestitati. Međutim, optimist sam jer smo podignuli ljestvicu i pokazali u Osijeku na koji način trebamo nastupiti. Ako ćemo biti samo na tom nivou i pristupu, onda imamo velike šanse za dobar rezultat - zaključio je trener.

Ranije ove sezone, Rijeka je na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici slavila s 4-3, a posljednji međusobni dvoboj završio je 2-1 pobjedom naše momčadi u odličnoj utakmici na Rujevici.

- Utakmice s Rijekom su uvijek napete i ima puno golova. Prošli put smo odigrali izvrsnu utakmicu u Rijeci i očekujem da će tako biti i u subotu. Uvijek je lijepo igrati pred što više ljudi, zato pozivam navijače da nas dođu podržati i budu naš dvanaesti igrač - rekao je Jurica Pršir.
Sve informaciji o prodaji ulaznica za susret Gorica-Rijeka pročitajte ovdje. 
Vrh