19.11.2021.

Stiže nam Lokomotiva: 'Imamo kvalitetu i vjerujemo u pobjedu!'

Stiže nam Lokomotiva: 'Imamo kvalitetu i vjerujemo u pobjedu!' Više od dva tjedna nakon pobjede u Koprivnici protiv Slaven Belupa (2-1), Gorica se vraća prvenstvenim izazovima. U 16. kolu HT Prve lige na Gradski stadion stiže NK Lokomotiva, koja s istim brojem bodova kao i Gorica (21) drži peto mjesto na tablici. Utakmica je na rasporedu ove nedjelje s početkom u 15 sati. 

- Lokomotiva je jako dobra momčad, puna mladosti koja ima kvalitetu. Riječ je o momčadi koja je agresivna, teži nadigravanju i očekuje nas zaista zahtjevan zadatak. Međutim, mi imamo svoju kvalitetu i vjerujemo da ćemo pružiti dobru igru i pobijediti - kazao je trener Krunoslav Rendulić u najavi nadolazećeg dvoboja.

Trener Rendulić na dispoziciji za sljedeću utakmicu neće imati Krešimira Krizmanića, koji će zbog ozljede izostati određeno vrijeme, a zbog problema s listom neće moći računati ni na Elvisa Sarića. Međutim, vratio se oporavljeni Kristijan Lovrić, a nakon reprezentativnih dužnosti momčadi su se priključili reprezentativci, među kojima i Toni Fruk.

- Očekujemo tvrdu utakmicu u nedjelju. Lokomotiva je dobar protivnik, uspjela je prošlo kolo pobijediti i Dinamo, ali mi imamo svoj cilj i idemo po pobjedu svaku utakmicu. Najvažnije da se poslije ove reprezentativne stanke dobro vratimo prvenstvu i posljednji dio sezone, u kojem smo znali gubiti bodove, sada završimo pobjedama - zaključio je Toni Fruk.
Vrh