12.04.2024.

Stiže Dinamo: "I mi se nečemu nadamo"

Stiže Dinamo: Gorica se nakon tri uzastopna gostovanja ovog vikenda vraća na domaći teren na kojem dočekuje Dinamo. Susret 30. kola igrat će se u subotu s početkom u 19 sati pred punim tribinama Gradskog stadiona. Sve ulaznice su rasprodane, a očekuje se i rekordan broj gledatelja.

Treneru Vidoviću ovo će biti prva utakmica u Velikoj Gorici, a s druge strane će biti njegov bivši suigrač i kum Sergej Jakirović.

- Očekuje nas jedna izuzetno jaka utakmica. Dobro radimo i spremamo se za subotu s Dinamom. Znamo da je to momčad koja ima vrhunsku kvalitetu, momčadski i individualno. U najboljem trenutku su ušli u top formu, posebice s ove dvije pobjede nad Hajdukom, također i domaća utakmica s Istrom koju su lagano odradili. U dobrom su ritmu, ali i moji dečki naporno rade, igraju dobro što su i pokazali u posljednje tri utakmice - rekao je trener

Jasno je da Dinamo ima puno veći pritisak, ali trener Vidović naglasio je da i njegova momčad ima ambicije za nešto više.

- Uz Rijeku, Dinamo je najozbiljniji. Obje momčadi se bore za naslov, njima je svaka utakmica finale, ali nema razloga da tako ne gledamo i mi. Dosta je još bodova u igri, a i mi se nadamo nečemu. Znamo da neće biti lako i da su favorit, ali nećemo dati nikome za pravo da misli da će samo tako uzeti bodove iz Velike Gorice - naglasio je Vidović.
 

U prošlom međusobnom susretu u Velikoj Gorici, naša je momčad upisala prvu pobjedu protiv Dinama od ulaska u HNL. U tom 12. kolu, pogodak za izjednačenje u 73. minuti zabio je Nikola Vujnović koji se tog susreta rado prisjeća. 

- Ta utakmica nam budi lijepa sjećanja. Trudit ćemo se ponoviti neke dobre stvari i situacije koje smo uspjeli iskoristiti, neke njihove slabosti te se nadam da ćemo to uspjeti i u subotu.
Vrh