22.05.2022.

Steenvoorden produžio ugovor: 'Presretan sam što idemo dalje zajedno!'

Steenvoorden produžio ugovor: 'Presretan sam što idemo dalje zajedno!' Dan nakon posljednje utakmice ove sezone dogovoren je prvi posao u slaganju momčadi za sljedeću sezonu. Nizozemski branič Matthew Steenvoorden (29), koji dres HNK Gorice nosi od ljeta 2019. godine, činit će isto i sljedeće tri sezone. Potpisao je novi ugovor, koji istječe u ljeto 2025.

- Sretan sam i zadovoljan što smo dogovorili nastavak suradnje, jer ovo je klub i grad u kojem se dobro osjećam, kojem želim nastaviti pomagati u ostvarenju svih ciljeva koji su pred nama. Iza nas je solidna sezona, s usponima i padovima, a ispred nas novi izazovi. Ponavljam, presretan sam što ću i dalje biti dio ove priče, pri čemu mi je velika želja da u ove sljedeće tri godine ostvarimo naš stalni cilj, a to je izlazak u europska natjecanja. Volio bih kad bismo i barem jednom došli do finala Kupa, a kad smo već u finalu... - nasmijao se Mata.

U prethodne tri sezone Steenvoorden je odigrao 81 utakmicu za Goricu te postigao je dva gola i upisao dvije asistencije.

Idemo dalje zajedno!

Vrh