20.09.2019.

Stalna ulaganja u infrastrukturu važna za rast kluba

Stalna ulaganja u infrastrukturu važna za rast kluba Usporedno s uspjesima momčadi na terenu, HNK Gorica raste i nadograđuje se i u svim drugim segmentima. Tako se iz godine u godinu značajna sredstva izdvajaju, kako iz klupskog, tako i gradskog proračuna, za poboljšanje infrastrukture i uvjeta koji moraju biti prvoligaški. Oni danas takvi i jesu, a bit će još i bolji nakon što završe svi planirani radovi. Iako, planova uvijek ima novih, još većih i ambicioznijih...
- Poduzeli smo sve i da iz aspekta infrastrukture dođemo na višu razinu. Vjerujem da ćemo do kraja godine moći pokazati sve što smo započeli u radovima na stadionu, no već tijekom jeseni vidjelo se da smo puno napravili. Totalno smo rekonstruirali VIP prostor i VIP tribinu na zapadu, imamo i novi prostor za medicinsko osoblje, radimo puno ljepši i funkcionalniji prostor za medije, na istočnu tribinu u slijedećih mjesec dana dolazi 1400 novih stolica, pa će cijeli istok biti pod sjedalicama, a napravili smo i ulaz s brojačima za gostujuće navijače. Želja nam je svakodnevno dograđivati sigurnosne uvjete koji nam omogućuju da se istočna tribina podijeli na dva dijela, da dio bude za gostujuće, a dio za domaće navijače, koji bi ulazili na odvojene ulaze - kazao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.
- Znamo što nam je potrebno da bi stadion dobio četiri zvjezdice, a sve te uvjete ćemo i ispuniti. Osim onoga koji se tiče kapaciteta, budući da nam je za četiri zvjezdice potrebno osam tisuća mjesta, a mi ih trenutačno imamo pet tisuća. Kao što sam rekao, ovaj klub želi rasti i imamo planove za sljedeće dvije, tri godine. Dobro je što momčad, stožer i sportski segment prate ambicije kluba, što u svemu tome dolaze do prave sinergije - dodao je prvi čovjek kluba.
Vrh