15.06.2020.

SN: Steenvoorden, Lovrić i Mudrinski u idealnoj momčadi 28. kola

SN: Steenvoorden, Lovrić i Mudrinski u idealnoj momčadi 28. kola Trojica naših igrača zaslužila su mjesto u idealnoj momčadi proteklog kola u izboru Sportskih novosti. U uvjerljivoj pobjedi Gorice (3:0) u gostima kod Inter Zaprešića istaknuli su se Matthew Steenvoorden, Kristijan Lovrić i Ognjen Mudrinski.

Kristijan Lovrić postigao je prvi pogodak u utakmici 28. kola u Zaprešiću, ujedno njegov 12. pogodak ove sezone. Lovrić je svojim nastupom zaradio ocjenu 7, a u poretku za Žutu majicu Sportskih novosti i dalje je na vodećoj poziciji sa 109 bodova, ispred Brune Petkovića (102 boda) i Mirka Marića (95 boda).

Svoje mjesto u najboljih 11 našao je i branič Gorice Matthew Steenvoorden koji je odličnom igrom u gostima zaslužio ocjenu 7. 

Ognjen Mudrinski ušao je u 74. minuti dvoboja, četiri minuta kasnije postigao svoj prvijenac za povećanje prednosti Gorice, a onda u 85. minuti susreta postavio konačnih 3:0. Petnaestak minuta igre bilo je dovoljno za ocjenu 8 i odabir za najboljeg igrača utakmice.



 
Vrh