01.09.2023.

Službeno predstavljen novi trener Gorice

Službeno predstavljen novi trener Gorice Na konferenciji za medije ovog četvrtka, Gorica je službeno predstavila svog novog trenera - Dinka Jeličića. Uz novog šefa stručnog stožera, na pitanja novinara odgovarali su još i predsjednik kluba Nenad Črnko i sportski direktor Mario Brkljača.

O NOVOM TRENERU

- U petak smo se čuli s trenerom Jeličićem, iznijeli mu svoju viziju, on je pristao doći, a nakon toga je trebalo još samo pričekati da on razriješi sve formalnosti po pitanju rastanka s Al Nassrom. Kad je i to riješeno, mogli smo predstaviti trenera koji nam je bio, ponavljam, i prvi i jedini izbor. Hvala novom treneru što je prepoznao Goricu kao klub za respekt i što je prihvatio našu ponudu. Zadržali smo cijeli stožer, imamo mir i pozitivnu atmosferu, vjerujem da će Dinko u tim uvjetima napraviti jako dobar posao - rekao je uvodno Črnko. 

ODLUKA O PREUZIMANJU GORICE

- Zahvaljujem predsjedniku i sportskom direktoru što su me pozvali, dali mi ovu priliku. Kad se ova opcija pojavila, odmah sam je prihvatio jer mi se svidio projekt koji su mi njih dvojica predstavili. Uz to, sviđa mi se i što Gorica ima karakternu momčad, iako izmijenjenu u odnosu na završnicu prošle sezone, budući da mi je karakter momčad izuzetno bitan u radu. Također, važno mi je što je klub dobro posložen i stabilan na svim razinama, i vjerujem da zajedno možemo biti uspješni – rekao je trener Jeličić. 

MOGUĆI TRANSFERI?

- Tržište se večeras zatvara u najvećem dijelu Europe i s te strane se smanjuju šanse da netko ode, ali i ta mogućnost i dalje postoji. Nama je želja dovesti još jednog napadača, na tome i radimo, ali nećemo sigurno nikoga dovoditi samo da bismo ga doveli. Čak i ako se ništa ne dogodi u ovih sljedećih osam dana, vjerujem da ćemo imati kvalitete za igrati sa svakim protivnikom u ovoj ligi. To smo, uostalom, na početku ove sezone i pokazali. Vjerujem u ovaj kadar koji imamo - zaključio je Brkljača.

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati na našem YT kanalu:
Vrh