02.02.2024.

'Siguran sam da će momčad reagirati puno bolje nego u posljednjoj utakmici'

'Siguran sam da će momčad reagirati puno bolje nego u posljednjoj utakmici' Nakon dvije utakmice na domaćem terenu, Goricu ove nedjelje čeka prvo gostovanje u proljetnom dijelu sezone. Doduše, ne daleko jer se igra na Maksmiru, kod Dinama (nedjelja, 17:15h) koji se trenutno nalazi na trećoj poziciji HNL tablice. 

- Svjesni smo da se događaju ovakvi trenuci u nogometu. Nažalost, poklopilo se i puno faktora koji su utjecali na to. Pokušali smo sve da to izbjegnemo, ali rezultat je otišao u krivo. Međutim, ova ekipa je već pokazala da ima mentalnu stabilnost. Nitko ne može garantirati ništa kada govorimo o rezultatu, pogotovo protiv Dinama, no siguran sam da će momčad reagirati puno bolje nego u posljednjoj utakmici protiv Lokomotive - rekao je trener Dinko Jeličić na press konferenciji.

U kadru za nedjelju neće biti ozlijeđeni Majstorović, Ndockyt i Vujnović, a zbog kartona neće konkurirati ni Raspopović ni Mrzljak.

- Mislim da je taktika najmanje bitna za ovu utakmicu. Važna je energija, stav i gard vraćanja u tračnice, nešto što nas je krasilo tijekom prošle sezone i prvim dijelom ove. Protiv Rijeke smo dobro reagirali dok je protiv Lokomotive tog nedostajalo i smatram da je to najveći razlog zašto smo izgubili utakmicu. Igrači su svjesni toga i zato sam poprilično siguran da će u nedjelju biti drugačije - naglasio je Jeličić.

Gorica je neporažena u prethodna dva susreta s Dinamom. Na Maksimiru se odigralo bez golova dok je posljednja međusobna utakmica završila 2-1 pobjedom naše momčadi.

Uz trenera, susret je najavio i Josip Mitrović, a cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu ispod.
Vrh