23.07.2021.

Šibenik u gostima: 'Bit ćemo opet dobri, idemo na pobjedu'

Šibenik u gostima: 'Bit ćemo opet dobri, idemo na pobjedu' Nakon poraza na Rujevici (0-2) na otvaranju prvenstva, HNK Gorica u 2. kolu HT Prve lige na svom Gradskom stadionu dočekuje HNK Šibenik. Igrat će se u subotu, 24. srpnja, s početkom u 21 sat, a uoči novog izazova o svojim su očekivanjima govorili trener Krunoslav Rendulić i dokapetan Aleksandar Jovičić.

- Analizirali smo ogled s Rijekom i dojam se nije promijenio. Odigrali smo dobru utakmicu, sve čestitke igračima na angažmanu, ali dogodili su nam se propusti koje smo skupo platili. Sad nas čeka Šibenik, koji je u Osijeku odigrao jako dobro, unatoč porazu 0-3, što znači da ćemo mi morati biti na visokoj razini. Vjerujem da i hoćemo, da možemo dobiti utakmicu - rekao je trener Rendulić.



- Šibenik je u značajnoj mjeri promijenio momčad u odnosu na prošlu sezonu, ali pokazali su u prvom kolu da su opet dobri. Bit će to teška utakmica, kao i svaka u ovoj ligi, no mi smo domaćini i moramo se tako postaviti od prve minute - dodao je Aleksandar Jovičić.
Vrh