13.03.2022.

Remi u Slavoniji: Osijek - Gorica 0-0

Remi u Slavoniji: Osijek - Gorica 0-0 Na stadionu Gradski vrt u Osijeku odigrana je utakmica 27. kola HT Prve lige između NK Osijeka i HNK Gorice.

OSIJEK - GORICA 0-0
OSIJEK Stadion Gradski vrt. Sudac: Ante Čuljak (Zagreb). Pomoćnici: Luka Pušić (Zagreb) i Dejan Vuković (Zagreb). Četvrti sudac: Ante Čulina (Zagreb). VAR: Fran Jović (Zagreb). AVAR: Igor Krmar (Zagreb).
STRIJELCI: -
OSIJEK: Ivušić - Grgić (od 87. Jugović), Lončar, Čeberko, Jurčević - Žaper, Brlek (od 60. Nejašmić) - Fiolić (od 60. Hiroš), Kleinheisler (od 81. Fućak), Lovrić - Mierez (od 81. Topčagić). Trener Nenad Bjelica.
GORICA: Kotarski - Musa, Jovičić, Krizmanić, Keita - Babec, Pršir - Mitrović, Golubickas (od 81. Marjanović), Atiemwen (od 88. Delfi) - Cruz (od 68. Fruk). Trener Samir Toplak.
ŽUTI KARTONI: Lovrić, Grgić, Mierez, Ivušić, Lončar (Osijek), Musa, Atiemwen, Cruz, Golubickas (Gorica)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Osijek - Gorica 0-0

'90 Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

🟨 '90 Žuti karton za braniča Osijeka Danijela Lončara.

🔁 '88 Younes Delfi ušao je umjesto Iyayija Atiemwena.

🔁 '87 Vedran Jugović je kod Osijeka zamijenio Alena Grgića.

🟨 '86 Žuti karton za golmana Osijeka Ivicu Ivušića.

'84 Velika prilika za Osijek. Lovrić je pucao s 20-ak metara, Kotarski odbio do Topčagića, koji je pucao iz blizine, no golman Gorice čudesno je obranio!

🔁 '81 Dvostruka izmjena kod Osijeka - Fućak i Topčagić ušli su umjesto Miereza i Kleinheislera. Saša Marjanović kod Gorice je zamijenio Pauliusa Golubickasa.

🟨 '77 Žuti karton i za Pauliusa Golubickasa.

🟨 '71 Žuti karton dobio je Ramon Mierez.

🔁 '68 Toni Fruk ušao je umjesto Caija Cruza.

'67 Opasno je bilo pred goričkim golom nakon ubacivanja iz auta, Kleinheisler je prošao desno, no Nejašmić nije uspio ni iz dva pokušaja uputiti pravi udarac.

'65 Nejašmić je pucao glavom nakon ubacivanja Lovrića s desne strane, otišlo je iznad gola Gorice.

🟨 '63 Žuti karton dobio je Caio Cruz.

'62 Sjajan dalekometni pokušaj Laszla Kleinheislera, opalio je iz okreta pod gredu, no Dominik Kotarski dio je spreman na taj izazov.

🔁 '60 Dvostruka promjena kod Osijeka - Darko Nejašmić i Amer Hiroš ušli su umjesto Petra Brleka i Ivana Fiolića.

🟨 '56 Žuti karton dobio je branič Osijeka Alen Grgić.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Osijek - Gorica 0-0

🟨 '45+1 Žuti karton dobio je Iyayi Believe Atiemwen.

'45 Igrat će se dvije minute sudačke nadoknade.

'42 Opet opasno prijeti Gorica! Caio Cruz primio je loptu na rubu peterca, dao povratnu za Atiemwena, koji je pucao jako dobro, ali malo, malo uz stativu...

🟨 '38 Žuti karton dobio je Musa Muhammed.

'36 Nova velika prilika za Goricu, Josip Mitrović je sad sjajno pucao glavom, dobro ciljao, no Ivušić je i ovoga puta bio na pravome mjestu.

'35 Kakva šansa za Goricu! Golubickas je dao sjajnu loptu za Atiemwena, koji je potpuno sam izašao na Ivušića, ali golman Osijeka uspio je zaustaviti njegov pokušaj!

'31 VAR poništio jedanaesterac za Goricu! Igrao je rukom Čeberko nakon nabacivanja Mitrovića, pokazao je na bijelu točku sudac Čuljak, ali iz VAR sobe dojavili su kako je bio u zaleđu...

'25 Stativa za Goricu! Nabacio je Mitrović s desne strane, obrana Osijeka odbila do Hrvoja Babeca, koji je s vrha kaznenog prostora naciljao vratnicu. Na odbijenu loptu natrčao je Cheick Keita, ali njegov udarac Ivušić je obranio.

'24 Evo i Gorice! Loptu je na lijevoj strani primio Iyayi Atiemwen, namjestio se na udarac i dao posla Ivici Ivušiću.

'21 Prilika i za Miereza, koji je dugo vukao loptu, došao do 11-12 metara, baš u trenutku kad je Krizmanić došao u blok.

'19 Velika prilika za Osijek. Pogriješio je Dominik Kotarski, loptu dodanu rukom presjekao Kristijan Lovrić, koji je izašao sam na golmana Gorice, mirno ciljao i naciljao - malo pokraj stative!

'13 Pokušao je Ramon Mierez s 18-19 metara, ali nije tu bilo dovoljno preciznosti.

'9 Opalio je iz daljine Jurica Pršir, snažan udarac završio je u bloku, odnosno na glavi Marija Jurčevića, koji je olakšao posao golmanu Ivušiću, ali i morao zatražiti liječničku pomoć.

'7 Sad je Kristijan Lovrić bio u prilici, nakon duplog pasa s Kleinheislerom je pucao snažno, ali preko goričkoga gola.

🟨 '4 Žuti karton dobio je Kristijan Lovrić, ovoga puta igrač Osijeka.

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh