21.11.2021.

Remi u magli: Gorica - Lokomotiva 2-2

Remi u magli: Gorica - Lokomotiva 2-2 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 16. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Lokomotive.

GORICA - LOKOMOTIVA 2-2
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Dario Bel (Osijek). Pomoćnici: Dino Knez (Osijek) i Ivan Janić (Ilok). Četvrti sudac: Domagoj Kurtović (Osijek). VAR: Marin Vidulin (Kanfanar). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELCi: 1-0 Fruk (2), 2-0 Pršir (25), 2-1 Aliyu (34), 2-2 Pivarić (59)
GORICA: Kotarski - Musa, Steenvoorden, Jovičić, Keita (od 86. Doka) - Junior (od 63. Janković), Pršir - Delfi (od 46. Lovrić), Kalik, Fruk (od 76. Mitrović) - Stojanovski (od 63. Brodić). Trener Krunoslav Rendulić.
LOKOMOTIVA: Nevistić - Cipetić (od 63. Vranjković), Soldo, De Haas, Milićević (od 90. Musa) - Cokaj, Marić - Aliyu (od 86. Goričan), Kačavenda, Pivarić (od 63. Hoxha) - Dabro (od 46. Kulenović). Trener Silvio Čabraja.
ŽUTI KARTONI: Jovičić (Gorica), Cipetić, Kačavenda (Lokomotiva)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Lokomotiva 2-2

🔁 '90+3 Mario Musa ušao je umjesto Ivana Milićevića kod Lokomotive.

'90 Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

'88 Fantastično je pucao Anthony Kalik s 20-ak metara, gađao je rašlje, no promašio je za malo, malo...

🔁 '87 Mijenja i Lokomotiva, Silvio Goričan ušao je umjesto Ibrahima Aliyua.

🔁 '86 Albi Doka zamijenio je ozlijeđenog Cheicka Keitu.

'82 Veliku šansu sad je, kako prikazuje snimka, imala Lokomotiva, opet je pred golom bio Aliyu, no Cheick Keita spasio je to na gol-liniji.

🔁 '76 Josip Mitrović ušao je umjesto Tonija Fruka.

'74 Teško je reći što se događa na terenu, magla je tolika da se ne vidi više apsolutno ništa...

🔁 '63 Dvostruke izmjene na obje strane - kod gostiju su Vranjković i Hoxha ušli umjesto Cipetića i Pivarića, a kod Gorice su Niko Janković i Fran Brodić ušli umjesto Juniora Martinssona i Vlatka Stojanovskog.

⚽ '59 GOL! Lokomotiva je izjednačila na 2-2, strijelac je Josip Pivarić. S desne strane nakon duge akcije ubacio je Aliyu, Kotarski je kratko odbio, ali samo do Pivarića, koji je iz blizine poravnao rezultat.

'58 Izvrsnom loptom Pršir je pronašao Keitu na lijevoj strani, on se sjurio u šesnaesterac i niskom loptom tražio Stojanovskog na vrhu peterca, no Vlatko je zakasnio za djelić sekunde.

'55 Sjajna obrana Dominika Kotarskog! U veliku priliku odjedanput je, iz sve gušće magle, izronio je Ibrahim Aliyu, bila je to situacija "jedan na jedan", no Kotarski je briljantno reagirao.

'53 Iz velike daljine, s gotovo 35 metara, iz slobodnog udarca pucao je Lovrić, no nije pogodio okvir gola.

🟨 '52 Novi žuti karton za goste, ovoga puta za Lukasa Kačavendu.

🟨 '50 Žuti karton dobio je Branimir Cipetić, prvi kod Lokomotive.

🔁 '46 Počelo je drugo poluvrijeme, uz promjene na obje strane - Kristijan Lovrić ušao je umjesto Younesa Delfija kod Gorice, a Sandro Kulenović zamijenio je Marka Dabru kod Lokomotive.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Lokomotiva 2-1

'45 Igrat će se još minuta sudačke nadoknade.

🟨 '42 Žuti karton dobio je Aleksandar Jovičić.

'36 Novi dobar centaršut Milićevića, ovoga puta glavom je pucao Pivarić, no Kotarski je bio na mjestu.

⚽ '34 GOL! Lokomotiva je smanjila na 2-1, strijelac je Ibrahim Aliyu. Milićević je poslao odličnu loptu s lijeve strane, preletjela je cijelu goričku obranu, a Aliyu je iz prve pogodio mrežu Dominika Kotarskog.

'29 Još jednom Fruk! Opet sa slične pozicije, iz velike daljine, oštro i snažno, ali za nekoliko centimetara iznad gola.

⚽ '25 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 2-0, strijelac je Jurica Pršir! Kalik je ponovno asistent, s poludistance s lijeve strane poslao je visoku loptu pred gol, a tamo je bio spretni Pršir. Proslijedio je loptu u suprotni kut u visokom luku i povećao goričko vodstvo.

'21 Nastavlja se Frukovo bombardiranje gostujućega gola! Sad je pucao sasvim iskosa, desnom nogom gađao je dalji kut, a Nevistić se morao dobro protegnuti da bi to odbio...

'20 Evo i prvog pokušaja Lokomotive, Mateo Marić pucao je s više od 20 metara, visoko iznad gola.

'17 Oduzeo je loptu Junior Martinsson na 40-ak metara od Lokomotivina gola, došao s njom do šesnaesterca i vratio za Delfija, no njegov udarac blokiran je za novi korner.

'13 Kakva prilika za Goricu! Opet je pucao Toni Fruk, potpuno sam gađao je nakon odbijanca s lijeve strane šesnaesteraca, no otišlo je to malo pokraj stative...

'10 Magla je sve gušća, a kroz nju smo sad vidjeli pokušaj Vlatka Stojanovskog s ruba kaznenog prostora, no taj je udarac lako ukrotio golman Nevistić.

⚽ '2 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Toni Fruk! Anthony Kalik lijepo ga je pronašao na lijevoj strani, a Fruk je ušao u šesnaesterac i ljevicom loptu poslao u suprotni kut.

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh